Wednesday, September 21, 2011

Sambungan Open House Malakoff..

Hari tuh dah up gambar sikit kan..
hari ni memandangkan sibuk ya rabbi...ai up lagi sikit gambar dari kawan2...tinggal gambar dari OP jer tak dapat2 lagi....

 Intan , me and Amalin kot...( lupa nama budak baru)
 candid again
me again, Arleena and Intan

 the secretaries and corporate affairs team
 the secretaries
 bergambar bersama secretaries dari company lain dan subsidiaries
Semua pun macam okey jer amik gambar..i masa ni dah letih giler..berdiri dari kul 12 sampai kul 4 kan...
x kan x letih..menyengih jer kat entrance tu kan...
apa pun i happy jer..next year nak vogue the vass lagi la..feeling2 diva..
wakakaka...

11 comments:

  1. yus yang keja IT nie pun kekadang terpaksa jadi secretaries kat my boss tue..nyampah....


    along...cakap ngan lisa...gaun amani tue..maktok dia belikan dekat hatyai....

    ReplyDelete
  2. tp x pueh hati la....sebab eh i nampak tembam dalam semua gambo tuh...huh..

    ReplyDelete
  3. wah body akak makin cantik lah. walaupon dah ade baby! :D

    Jemput-jemput: Saat Aku Kau Pilih
    Cari hadiah best untuk yang tersayang?

    ReplyDelete
  4. alamak jiji...ini bukan Lisa..ini kak long dia la..Lisa dah x nak aktif blog dah..dah xde masa..so along yang take the lead now..

    ReplyDelete
  5. next year pakai kebaya nyonya tau along..sure meletup..

    ReplyDelete
  6. next year...aisey kebaya nyonya..kena la pakai girdle kasik bontot tonggek..wakaakaaka...

    ReplyDelete
  7. dari jauh along mcm fara fauzana la..hehe..br ingat retis mana sama muka

    ReplyDelete
  8. syok keje comp besar kan sbb OH pun grand!

    ReplyDelete
  9. muka masing2 happy jer kan..
    meriah gitu

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah