Wednesday, September 21, 2011

Suwaaa..Suweeee...Kemoning.....

This week anak buah nakal kesayangan i nak balik sebab nak sambut birthday Kakak Yaya dia...
kebetulan kenduri sebelah lelaki kazen i yg kat bawah tu on 24th..25th itself birthday Dania...mula2 nak sambut sikit2 jer adik beradik jer..pas tuh si anak buah i si Intan Ladyana Syazliana pun birthday on 24th
so..buatkan la sekali...

 ini budak sgt nakal..asyik nak dress ala2 Awie and Johan dalam citer HKLBR tuh...x nak langsung berbaju lawa skit...suar legging ang siglet tu la..even pi umah org kahwin..
lagu yang dia asyik nyanyi dari filem DO RE MI..tp dah dia lih ikut bahasa dia..
" ula lidi asik nak tawe..melihat kamben mencuci kaki..sapa tate lolemi x lapa..cube yemput makan kenduli"
itu jer la lagu dia nyanyi ikut lagu sua sue kemoning tuh...


comel kan..
umor dah nak masuk 3 tahun tapi still pakai pampers lagi...
manja...bila hala kamera kat dia..
mesti dia buat muka mcm tuh...
jelir lidah la..apa la...
geram mama tau......

No comments:

Post a Comment

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah