Wednesday, September 7, 2011

Warded 3 Hari Di Minggu Akhir Ramadhan

Batuk 2 Minggu + Demam on and off...menggerakkan hati i nak buat follow up kat doc peribadi i tuh di
Seremban Specialist Hospital.
She decided i warded..atau buat pilihan warded masa Raya...giler ko....nak warded time Raya..
Harus la mak sentap kan noks...
so..check in la Rabu 24hb tu...dengan berat hati tanpa bwk barang2 back up...

 Mula2 masuk siap pi pakai Jersi Arsenal ko...
 Benda ni paling mencik...tp kerana terpaksa..yang best eh..nurse tu pelik aku x rasa sakit dan pelik banyak bekas jarum kat tangan aku...ko x kenal aku ke? aku la bekas pesakit H1N1 yang koma kat sini dulu...pas tu kena transfer ke GH yang hampeh sebab korang xde vaksin kan..kat ward ni jugak aku mula2 check in before they diagnosis me had H1N1 virus...
 Fruits basket from Malakoff Management and Staff...jadi kudapan sepanjang check in di sini...dah x leh posa..makan la kan..x kan nak pandang jerk..sampai la ni x habis2 buah2 ni sumer...
 Kasik Close up skit..nanti nak buat special entry pasal Fruit Basket ni...
 Sib baik ada tv..walau x banyak channel...
 hari ke 2..agak segar lepas muntahkan segala isi perut dan kahak2 degil yang x nak keluar selama ni...
 setiap baper jam ntah kena amik gas..baru kurang batuk aku...
kasik close up skit...

Aku discharge tengahari Jumaat tuh...legaaaaa...siap kelentong doc tuh ckp segala persiapan raya x buat lagi..doc bekalkan aku sebeban ubat kena habiskan dan jugak kena dtg Jumaat ni..
kalau darah putih aku x turun ikut counting normal..
makanya aku kena la CHECK IN balik jumaat ni...huh..gigih ni...harap2 xde la warded lagi...
bukan apa..ahad ni ada open house Malakoff kat Hotel Istana...rugi x pi...
dah 2 tahun x pi..baru nak pi tahun ni kan....


7 comments:

  1. yg check in pakai jersi arsenal xtahan tu.hi3.semoga cepat sembuh! ^_*

    ReplyDelete
  2. teruknya...batuk..sampai masuk wad...

    ReplyDelete
  3. teringin masa lyn warded dlu..
    seriauuuuu....
    get well soon along
    rajin2 makan ubat ok

    ReplyDelete
  4. Aleen
    - kebetulan la plak..pi checkup tuh pakai jersi tuh

    ReplyDelete
  5. Cik Rose
    - jangkitan kuman kat paru2...

    ReplyDelete
  6. Lyn
    - Teringin ker teringat Lyn? Scary kan..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah