Wednesday, September 14, 2011

Open House Raya Malakoff Corporation Berhad

Ahad 11hb lepas adalah open house HQ Malakoff kat Hotel Istana..
mula2 memang malas nak pi..tapi memandangkan boss i ada jemput guest and mintak i standby...
hurmmm...terpaksa la i pi jugak...last year i x pi..this year mmg kena pi...
i malas bukan sebab apa..boss jer kenal guest dia..i kenal nama jer sebab i yang tukang jemput kan...
nak tak nak...kena la pi..kalau x..ko xde bonus Riz tahun ni...
ehhhh...boleh lak itu macam..

 sebenarnya ini gambar dari FB si tudung oren tuh..i ada bawak kamera tp sibuk..x dan dak amik gambar posing2..dari kamera photographer banyak la kot...sebab asal hala kamera jer..i senyumm....
udah mcm pertandingan ratu kebaya lak macam ni... 
 ini udah mcm semua x ready...
i suka gambar ni...candid..ntah sapa la yang candid sebab malakoff nyer photographer yg baju
hijau sebelah i ni..sampai sekarang i duk pelik..sapa yang amik eh? 
 ha...ini dari kamera i..gambar2 yang sempat i snap sebelum sibuk
 dessert
dessert jugak...

amik gambar jer..tp x sempat nak jamah..mak sibuk depan entrance noks...
posing2 senyum..ala2 miss world gitu....giler. berdiri dari kul 12tgh - 4.00 ptg ngan kebaya sendat tuh and high heel..
balik lenguh segala sendi...nanati dah dapat gamabr dari official photographer..mak tepek sini yer anak2...

10 comments:

  1. kelas ko along...kebaya hitam gitu

    ReplyDelete
  2. smlm ada invitation kat seri pacific tapi tak pegi..ruginya bila tgk food2 yg sedap gini..huhuhu..

    ReplyDelete
  3. classsss...
    dah mcm miss world gitu..
    hehehe..

    along,
    bila nak lepak sama..
    heheheh

    ReplyDelete
  4. Mimy
    - thanks mimy...hehehe malu ai tau...

    ReplyDelete
  5. Dee
    - next [un i ada lagi jemputan..tak sure la nak pi ke tak..

    ReplyDelete
  6. Neena
    - thanks dear...neena apa kurangnya...

    ReplyDelete
  7. Lyn
    - aisey Lyn..apa kata plan buat small gath ke...

    ReplyDelete
  8. err siapakah gerangan yang mengambil gambar ittewwww? jeng jeng jeng

    ReplyDelete
  9. amy
    itu yang musykil di hati ni..photographer eh yang baju hijau tuh..si kerempeng tuh..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah