Tuesday, September 27, 2011

Mak Oiiii...Obesiti ke hapa nih....

kat Fb i dah letak...x lama pun sekali komen naik mendadak....huiii..kot anak i besau mcm ni....bulatttttt!!!
x dapat de i nak dukung..
mau hari2 patah pinggang segala urat putus...
mana i dapat gambar ni..ntah la..i pun x tau..mula2 ada org tag ke i nyer FB..peh tu mcm menrik utk share bersama so i save the photo..hehehehee...
sekali pandang comey..2 kali pandang mcm kesiannya..
mesti mak pak budak ni susah nak jaga dia kan..ini rasanya golongan miskin tegar di china ni...x pun jepun...eh yer ke... memandai jer kan...
kesian sebab dia ni obesiti..mesti ada macam2 penyakit...muka cute...tp tu la...
mesti nak cari baju pun susah kan...

3 comments:

  1. dijauhkan lah...

    mmg rezki allah tapi kite cuba lah usaha dan doa yg terbaik...

    ReplyDelete
  2. ah ah..sekolah tu depan terminal..ACS... (menjawab komen kat entry Ayu..) :-)
    salam kenal..seremban kat mana? coming soon Ayu pun jadi org seremban gak...

    ReplyDelete
  3. Mummy Ayu
    dulu i kerja kat terminal one shopping center tuh as a PR Exec, now dah kerja kat KL..umah kat Warisan Puteri..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah