Tuesday, September 27, 2011

Hadiahnya....

suko betul dia dapat hadiah...kami duk mendajalkan dia..bila dah nak majlis baru kuarkan hadiah...senyum sumbing jerk dia...hahahaha...
dia ni kan drama queen...xde hadiah kang...sure meleleh air mata..sebab tu i pesan elok2 kat my ex and adik badik i..tolong bawak hadiah..kasik dia semangat skit..
pasal tu dapat banyak buku jerk..

 posing sebelum buka hadiah..
 amboi2..hadiah dari ayahnya dulu di buka..
 music box kaler pink..siap ada lagu2...
 buku dari Mak Teh
 ha..ni mama bagi...apa ni eh...sling bag Barbie dlm tuh
 x pasti lak sapa bg...tp banyak bagi dia duit la masa party tuh
 Buku citer Pak Ngah dia bagi...
 posing ngan mama adalah wajib...
Hadiah KISS mama bagi adalah hadiah paling mahal katanya
sebak gak i masa ni...
ayah eh pandang jer...hehehehe...dah dia banyak habihkan masa ngan i kan..ex i dah ada keluarga baru..jadinya..dah tentu i lebih dapat complimentary kan...
itu la ropa beg yang i bagi tuh..knowing girl2 suka barbie kan...
itu la jer pun hadiah eh...

5 comments:

  1. hepi besday baby dania mama...dah besr dah dia..

    ReplyDelete
  2. memang kalau budak budak part yg paling syok masa tiup lilin & buka hadiah..sbb tu kalau nak g birhtday party budak kena bawa hadiah..bagi happy kan?

    ReplyDelete
  3. dpt hadiah sure lah dia suka..
    dpt duit boleh simpan dlm bank :)

    ReplyDelete
  4. ayah eh dupdap dalam hati jer kot? kekekekeke

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah