Wednesday, March 18, 2015

Mainan Baru Qhaira...

Ya allah Qhaira!!!!
Mengucap panjang aku tengok si bertuah ni...mentang2 atuk suka mancing...daddy dia pun suka mancing...tiba tang dia x tau takut pun...kalau si kembar dah diva dh...geli la...takut la...busuk la....sama macam Dania...geli..hanyir...

Mommy dia hantar gambar kat group family..terus aku tepuk dahi...jom tgok Qhaira..dengan mainan baru dia....


Mak oiii...besarnya Ikan....


Ni baru tunjuk2 je ni...konon2 takut...


Eh...dah makin dekat dah...


Amboiiii...bukan main x takut pun....


Korang tgok...at last...dh mcm biasa sgt dh bergelumang ngan Ikan


Tgok la mulut dia tu..atuk pun biarkan aje...


Qhaira.....ya allah...mmg kena mandi semula la ni...


Sebijik macam mommy dia...x tau takut langsung....
Sabar je la....makin dh besar ni makin banyak benda dia buat....semua comel je...
Dia dh mula nak explore macam2 dah...semua dah pandai....

Dah banyak tentang Qhaira dlm blog aku kan...comel sgt sampai  x sabar nak share ngan korang....

Psst...berjaya jugak aku buat auto publish post...yeehaaaa....



19 comments:

  1. err..kak..ikan oren tu ikan ape? dah ler besar sungguh..berani betul la qhaira ni ;)

    ReplyDelete
  2. Dia kata dalam hati..
    Geram pulak tengok ikan oren ni.Dah la besaw..
    Buat masak lomak sedap ni..hehehe
    Hai baru join blog awak..
    Nanti singgah2la blog kitew pulak yer...
    http://afidahazmi88.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. besarnye ikan oren tuh kak..ikan ape tuh?..

    qhaira nnt dh beso jgn geli ikan tau..nak2 pulak bile part nak siang ikan tuh..ahahaha..

    ReplyDelete
  4. hahahaha selamba jer takde perasaan takut ke hapa..

    ReplyDelete
  5. Berani sungguh qhaira...geram tgk aksi comel qhaira...

    ReplyDelete
  6. Budk makin mmbesar makin byk akalnya kan

    ReplyDelete
  7. berani nya dia..kalau anak2 saya ni lintang pukang dah tak nak dekat..ikan apa yang besaq tu?/

    ReplyDelete
  8. selamber je main ngn ikan.. hehe

    ReplyDelete
  9. ikan yg warna oren tu ikan apa ye..besar..

    ReplyDelete
  10. Perghh beraninye.. Anis pon xbrani cmni.. Hihi

    ReplyDelete
  11. haha..berani betul qhaira tu..comel pula tengok.. :)

    ReplyDelete
  12. biasa la..budak baru nak belajar ingat dinasour kot hihii tp comel ja muncul mulut tu :)

    ReplyDelete
  13. besarnya dapat ikan banyak pulak tu..alhamdulillah rezeki berkat sabar memancing tu. Amboi Qhaira..suka betul dia main ikan tu..memang tak takut dia.

    ReplyDelete
  14. geramnya tengok aksi dia.. comel nye... ai is geram ok.. ;)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah