Sunday, November 4, 2018

Menu Lunch Isnin 29hb Oktober..

Hi korang....

Hari ni SA nak share ngan korang menu lunch minggu lepas masa SA baru2 discharged..eh bukan la SA yg masak..abah dan mak SA yg masak..SA x kuat lagi nak masak2 ni..tp boleh la bergerak dh..masa entry ni ni kng baca SA dh kat rumah sewa dh..sajer nak relaks  need me time sambil rehat betul2...


Ikan bilis goreng berlada...


Ikan kecik2 x tau nama org sebelah rumah bagi...hasil dia memancing


Ikan kembung masak kari xde santan


Sayur bayam goreng


Buah tembikai

Masak simple-simple je sebab SA x leh makan banyak..x leh terlalu kenyang...buah tembikai tu pun x mkn sgt..takut sejuk2 kan..

Sekarang dh ok skit.cuma perlu attend fisio 7x sebelum follow up dengan doctor..SA mmg ada doktor sendiri since prolong history..tp lama l jumpa dia sejak dh baik sakit..last jumpa 2016...hurm...warded terus la nak buat cane kan...

17 comments:

  1. sedapnya kak, simple yang sedap tu

    ReplyDelete
  2. jaga kesihatan kak..moga akak cpt sihat yer..

    ReplyDelete
  3. semua nampak sedap2.. ikan bilis berlada tu menggoda betul.. ekin pulak penggemar ikan bilis.. hehehe.. apapun,, get well soon ya sis SA

    ReplyDelete
  4. lama tak blogwalking. Get well soon kak SA. makanan nampak sodap2.

    ReplyDelete
  5. Walau pun simple lauk pauknya tapi tu lah paling sedap SA. Jaga diri tau.. rehat..

    ReplyDelete
  6. Semoga sihat kembali seperti sedia kala kak SA. take care na kak

    ReplyDelete
  7. tgk buah tembikai tetiba nmpak sedap la pulaa

    ReplyDelete
  8. omggg.....tak tertahan tengok menu2 SA ni...tembikai tu menggiurkan

    ReplyDelete
  9. rabia belum makan nasi lagi ni.terliur pulak tengok kak SA update entry makanan ni.Okeylah i pergi makan sekarang.

    ReplyDelete
  10. assalam kak .. lama nya tak singgah sini.. semoga kesihatan akak beransur pulih ^_^

    ReplyDelete
  11. Semoga cepat sihat kak SA.. sedapnya menu menu tu

    ReplyDelete
  12. semuanya sedap tu SA....semoga SA cepat sembuh ye

    ReplyDelete
  13. wah pandainya abah kak SA memasak

    ReplyDelete
  14. sedap tgk ikan bilis berlado ngan tembikai tu

    ReplyDelete
  15. perghhhh semua pun nampak sedap! buat myra rasa lapar la pulak lol

    Myra | The Grey Lines Between

    ReplyDelete
  16. Simple tu yang sedap SA... Rehat byk2 tau biar cepat sihat...

    ReplyDelete
  17. Walaupun simple tapi tetap sedap

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah