Tuesday, November 20, 2018

Cuti Maulidur Rasul Rupanya...

Hi korang....

Gigih x gigih seorang SA...semangat mencari rezeki tak pernah pudar dalam hidup dia walau diberi dugaan sakit dari Oktober lepas....Semalam..lepas follow up kat KPJ gigih balik rumah sewa...malam tadi gosok baju kerja...rupanya hari ni cuti Maulidur Rasul....😂😂😂 sabar la kan...



Takpe la..nak buat cane dh pelupa..semangat nak pergi kerja sebab dh cuti dari Jumaat..sejak tak sihat ni jarang ada di muka buku melainkan ig..itupun tak leh tengok sangat screen phone sebab cepat pening...ada hikmah gak...settle semua baju kerja basuh manual..nak buat cane tuan rumah x nak beli washing machine baru...bagus jugak tak beli sebab takde la rosak baju kerja kalau basuh guna washing machine...



Gigih walau badan x kuat sangat...tapi SA nekad..x nak manjakan..kalau manja makin mengada badan ni..dah la malam tadi SA tiba2 diserang angin tak lepas..now SA dh tau dh kenapa SA rasa tak tenteram selama ni..rupanya sebab ubat muscle relaxant..ubat ni ikutkan nurse yg bg tau masa kat ward hari tu ambil bila perlu..sebaliknya doktor cakap semalam ambil hari2 🤦🤦 patut la SA rasa anxiety macam nak mati..info salah..patut tengkuk dan belikat masih tegang dan tak ok..now dh kena tambah fisio lagi...nak urut tak tau nak nak urut kat mana...satu hal nak cari tempat urut plak...

13 comments:

  1. Takpe kak.. Hikmah tuh.. Saya ni nak lioat baju pun xde mood. Sebab tak sihat

    ReplyDelete
  2. kak.. kalau angin tu try la minum teh halia muda.. mana tau mujarab.. take care ye kak

    ReplyDelete
  3. Hi, i need your help to blast my crowdfunding campaign for my studies expenses.

    https://messarah.blogspot.com/2018/11/my-crowdfunding-campaign.html/

    ReplyDelete
  4. salam maulidur rasul akak..rehat cukup2..moga cpt sembuh

    ReplyDelete
  5. Alahai!!! kesian SA sabar yolah.
    Mrs. A pun kadang-kadang pernah alami situasi macam ni, terlupa hari bila dah lama sangat bercuti.

    ReplyDelete
  6. Moga cpt sihat kak. Handwash pn salah satu exercise kan.

    ReplyDelete
  7. angin tak lepas tu kalau kena memang seksa betul. sy makan roti pun boleh berangin dalam badan ni hah.

    ReplyDelete
  8. Semoga cepat sembuh ya. Biasa tu terlupa hari apa cuti haha

    ReplyDelete
  9. Semoga cepat sembuh IsyAllah. Kak Sa kena jaga makan

    ReplyDelete
  10. Nampak Segar sikit muka akak.. semoga sentiasa sihat ye Jaga kesihatan

    ReplyDelete
  11. Ada hikmah semua tu kan kak. Bab angin x lepas tu memang siksa. Semoga cepat sihat kak.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah