Wednesday, November 7, 2018

Random Photo #8

Hi korang...

Hari ni SA baru start kerja lepas  lama cuti sakit...ikutkan masih x ok...tapi takpe SA cuba be strong..harap semuanya ok..tengkuk masih sakit takde kurang..SA makan je ubat muscle relaxant tu bila perlu..SA makan ikut prescription yang doc bagi..tak tau la sampai bila dugaan sakit ni kan..SA cuba bertahan...

SA takde cerita terbaru..ada la kerja yang perlu SA publish..cuma keadaan SA tak sihat ni membataskan pergerakkan..impact dari tekanan darah tinggi...korang dengar sure stress..inikan pula SA yg menanggung...

So hari ni SA nak up la random photo sebelum SA delete gambar ni semua kat hp...


bubur ayam MCD seminggu sblom warded
konon2 kena heart burn kan...


Officemate nyer collection...


Pagi nak pi keja tu hujan..SA suka ngan bunga tp x tau nama


Ubat gastrik ngan ubat angin


Gaviscon


pokok terung pipit milik tuan rumah...usah ditanya kenapa nama terung pipit..


Ulam raja


Bunga terung pipit


Rose..semakin hari semakin cantik


pun rose jugak..


ni x tau nama...ada satu warna pink

itu je la gambar yang SA kumpul2...kalau ada kekuatan lagi SA sambung buat entry lain plak..syg plak kalau blog ni senyap takde pengunjung kan...SA cuba update ye..sekarang keadaan tak boleh nak agak dan tak leh paksa juga...SA mohon agar korang dapat kirimkan doa ikhlas dalam doa korang setiap kali solat ye...supaya ringan sikit beban sakit SA ni..semoga takde apa yang memudaratkan..SA nak kena tune semula diri SA...supaya kembali aktif seperti selalu...

16 comments:

  1. Take care kak..moga akk kembali sihat..rindu nak baca penulisan akk di sini

    ReplyDelete
  2. cantik gambar..moga akak sentiasa kuat dan cepat sembuh..

    ReplyDelete
  3. Take care. Banyakkan rehat. Semoga cepat sembuh seperti sediakala.

    ReplyDelete
  4. moga terus sihat ye SA ,terus aktif...

    ReplyDelete
  5. Kita doakan SA diringankan kesakitan dan segera sembuh ya, insyaAllah. Be strong & strong okay

    ReplyDelete
  6. semoga allah memberikan kesembuhan pada kak SA. take care kak

    ReplyDelete
  7. bila xsihat..dpt bubur mcd ok rs..semoga cpt baik sepenuhnya SA

    ReplyDelete
  8. Sabar la sa... dana pnh psl drh tinggi sampai msk ward seminggu.... skrg ni msh lg followup n mkn ubat...

    Cantik bunga n ulam2 tu... sejuk mata memandang

    ReplyDelete
  9. semoga cepat sembuh sis SA..
    bunga tak tau nama tu namanya kemunting cina..

    ReplyDelete
  10. tak tau la kenapa myra pun suka bubur ayam McD time demam. Get well soon though!

    Myra | The Grey Lines Between

    ReplyDelete
  11. Rasanya bunga kemunting cina tu SA. Btw, speedy recovery ye SA. TAKE CARE. .

    ReplyDelete
  12. my feveret tu bubur mcd..by the way get well soon SA

    ReplyDelete
  13. bagusnya tanam ulam dekat rumah,elok utk awet muda tu..get well soon sis

    ReplyDelete
  14. ubat2 & pokok2 bunga..cantik belaka

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah