Sunday, September 19, 2021

Giveaway By Shida Radzuan

Assalamualaikum...

Sebelum habis deadline giveaway ni SA nak join la..mana tau kalau ada rezeki tapi lebih kepada nak support giveaway kawan- kawan. korang kalau nak join boleh klik banner ye...panjang lagi masa rasanya ni...


SYARAT-SYARAT GIVEAWAY BY SHIDA RADZUAN
 

  1. Buat satu post entri bertajuk : Giveaway by Shida Radzuan
  2. Follow Socmed shida : Blog + Facebook + Instagram + Twitter
  3. Letak banner giveaway dan backlink kan ke entri giveaway
  4. Cerita sikit dalam entri : Apa yang korang suka tentang blog shida
  5. Selesai semua, publish dan submit link entri ke ruangan komen entri ini

Apa yang SA suka tentang blog Shida Radzuan blog Shida memang mesra mobile sebab SA ni jenis blogwalking time kat opis guna handphone dan of course dalam train...blog Shida pun tak berat niche nya dan banyak perkongsian yang bermanfaat. Tak semestinya tentang lifestyle sahaja malah ada juga ilmu- ilmu blogging. Pendek kata Shida Radzuan seorang yang tidak lokek dengan ilmu. Kadang SA jadi kan Blog Shida sebagai rujukan juga. Bukan rujuk apa pun..kadang- kadang SA terjebak pun melalui blog Shida gak especially bila entry berkaitan dengan online shopping...almaklum la..SA kan seorang yang cepat terjebak. Hehehehe..Tentang template dan apa je design yang ada kat blog Shida setakat ni SA okey. Blog Shida simple dan tak semak pun..Font pun selesa untuk SA.Janji tak berat dan laju loading bila SA berkunjung. Buat Shida teruskan menulis dari hati ye...

Biasanya kalau blog x berat dan buat kita selesa dari segi penyampaian dalam penulisan dah pasti kita akan selalu bertandang kan...


19 comments:

  1. Semoga tersangkut la rezeki utk SA..

    ReplyDelete
  2. Hahahaa gud luck SA.. Sama laaa kdg blog yg berat amek masa utk loading pun memainkan minat kita nak baca kan heheh

    ReplyDelete
  3. Semoga berjaya.. Saya pun baru sertai..

    ReplyDelete
  4. Betul kak, setuju... moga ada rezeki menang hadian

    ReplyDelete
  5. Terima kasih kak SA..terima kasih atas ulasan kak SA sedikit sebnyk membantu saya improve lg blog jd lbh baik :)

    Good Luck ye kak SA,semoga ada rezeki nnt Inshaa Allah :)

    ReplyDelete
  6. Semoga ada rezeki terpilih nanti kak.

    ReplyDelete
  7. Jalan-jalan dari giveaway yang sama. semoga berjaya :)

    ReplyDelete
  8. Salam singgah dari giveaway yang sama, best of luck to you.. Semoga ada rezeki untuk semua peserta...

    https://www.shikinrazali.com/2021/09/giveaway-by-shida-radzuan.html

    ReplyDelete
  9. goodluck dan semoga dimurahkan rezeki (",)

    ReplyDelete
  10. Goodluck. Ika datang dari giveaway yang sama :)

    https://ikashoid.blogspot.com/2021/09/giveaway-by-shida-radzuan.html

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????
Comment Yang Elok- Elok Aje Ye......

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah