Monday, September 13, 2021

Giveaway Cipta Sajak Sempena Ulangtahun Kelahiran Ainnul Dania Huda

Assalamualaikum..

Hi korang...

September datang lagi..25 September 2021 merupakan ulangtahun kelahiran satu- satunya harta SA dunia dan akhirat. Ulangtahun genap ke 17 tahun usia Dania. Sekejap aje masa berlalu kan..untuk itu sempena ulangtahun Dania ni SA nak organise Giveaway dan pemenangnya nanti akan dipilih sendiri oleh Dania. Rasanya tak pernah lagi ada yang buat giveaway cipta sajak ni kan...idea ni datang dari Dania sendiri. 

Jom tengok syarat- syarat yang disediakan..


 
Syarat-syarat penyertaan :

  1. Follow blog Suriaamanda 
  2. Follow Instagram SA ( Klik Sini)
  3. Follow Facebook SA ( Klik Sini
  4. Copy and paste banner di atas. Buat entri "Giveaway Cipta Sajak Sempena Ulangtahun Kelahiran Ainnul Dania Huda"
  5. Komen link penyertaan di komen di bawah.
  6. Pemenang akan dipilih oleh Dania berdasarkan sajak yang berjaya memikat hatinya
  7. Sajak perlulah berkaitan tentang Dania dan dunia pembelajaran dia
  8. 3 orang Pemenang di cari untuk giveaway ini
  9. 10  penyertaan SA akan masukkan dalam Bloglist Ahli- Ahli Mesyuarat Tingkap di sidebar (Guna Random.org)
  10. Tarikh penyertaan :  5 September 2021 - 30 September 2021 (Pengumuman pada 1 Oktober 2021)
3 Hadiah yang bakal disediakan adalah dari Shein Malaysia.

All The Best Buat Semua!!!!

31 comments:

  1. hhahahha alamak kena buat sajak eh??
    ni kena amek masa ni...
    kena pk apa nak tulis hehhehe

    Lama nya x mengarang :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. https://anakomak6.blogspot.com/2021/09/giveaway-cipta-sajak-sempena-ulangtahun.html

      kita cuba ye! ok Done! hahaha

      Delete
  2. Alamak, kalau sajak memang tak pakar. sastera out of league :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jom la join...simple2 je...x yah follow sastera sgt... hehehehehe

      Delete
  3. Menarik ni. Nanti saya join. Kena dapatkan idea dulu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya cuba ye, Kak SA.
      https://inspiringsharing.blogspot.com/2021/09/giveaway-cipta-sajak-sempena-ulangtahun.html

      Delete
  4. Bab sajak 2 ni serah kt kak Paridah Ishak...akak awal2 lg surrender SA..

    ReplyDelete
  5. Wah menarik ni. Tak berkesempatan nak join lagi.Kena perah otak sikit kalau nak buat sajak.Takpe, ada free nanti Syu brainstorm create sajak untuk GA ni.

    ReplyDelete
  6. alamak.. sajak ke. nak kena fikir dlu. haha..

    ReplyDelete
  7. Eh! Menariknya.... giveaway cipta sajak pulak ye.

    ReplyDelete
  8. Menarik.. Ingin mencuba. Tapi kena cari idea dulu.. Hehe

    ReplyDelete
  9. interesting lah kak SA... tapi nak kena pi perah otak dulu hehe

    ReplyDelete
  10. Menarik Giveaway nih, tapi bakat bersajak dah kelaut dalam... Nanti Bonde cuba gali balik yea

    ReplyDelete
  11. comel lah anak dara dia. sama umur dgn anak bujang akak. tp lahir december. anyway, happy birthday in advance ye..kot2 lupa nnt nak wish.

    ReplyDelete
  12. wah..menarik. lama tak cipta sajak ni. Insha Allah nanti saya join

    ReplyDelete
  13. alamak, xde skil nak cipta sajak.. jap cari idea

    ReplyDelete
  14. wow weee... ada lagi ke skill tulis sajak ni? skill nak tulis kat blog pun kelaut je manjang ammi ni.

    ReplyDelete
  15. Kena karang sajak tu... banyak masa lagi kan... nanti kena seru ilham dulu :)

    ReplyDelete
  16. Saya join yer kak SA
    https://www.syuderis.com/2021/09/damia-sayang.html

    ReplyDelete
  17. All the best untuk semua peserta. Nanti Eza join sekaki..Hehe

    ReplyDelete
  18. alamak..lom sempat nak karang ni. sibuk dok create semula blog ni je.

    ReplyDelete
  19. happy birthday dania... semoga jadi anak solehah dan berjaya di dunia & akhirat

    ReplyDelete
  20. Tak cukup syarat nak sertai..🤭
    Takdak IG..
    Mendoakan rakan-rakan lain berjaya & doa untuk sweet 17🌹🌹🌹

    ReplyDelete
  21. Inshaa Allah kak SA..akan join tp bersajak tu okay kena cari idea hehee

    ReplyDelete
  22. Assalamualaikum, Kak SA.
    Saya turut serta :)
    https://famf-tower.blogspot.com/2021/09/giveaway-cipta-sajak-sempena-ulangtahun.html

    ReplyDelete
  23. Saya join ye

    https://blognisalpunya.blogspot.com/2021/09/giveaway-cipta-sajak-sempena-ulangtahun.html?m=1

    ReplyDelete
  24. shida join kak SA :)
    https://www.shidaradzuan.com/2021/09/giveaway-cipta-sajak-sempena-ulangtahun.html

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????
Comment Yang Elok- Elok Aje Ye......

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah