Wednesday, September 29, 2021

Lunch Makan Hot & Roll Aje...

Assalamualaikum...

Hi korang...

Hari ni SA x bawak bekal...baru elok demam cuma badan x berapa sedap makanya vitamin M tu menguasai diri..padahal ada je lauk yg SA frozenkan dalam fridge..Asam pedas melaka pemberian jiran sebelah..dia bagi sekeping ikan nyok- nyok..SA dah rasa dah asam pedas dia..sedap...orang lain x nak makan so SA frozenkan konon nak bawak pi opis..sudahnya....x bawak..sampai opis baru teringat...esok plak dah order makanan lain...Jumaat plak dah jani dengan kawan nak pi beli Yong Tau Foo kat medan selera KL Sentral...alaaaa.....bawak je la esok pi opis...simpan dalam fridge office kan...

So hari ni...memandangkan x sedap tekak, so SA pergi beli Hot& Roll..makan tu je la...




SA punya yang chicken slice tu...and guna roti pratha je..


Ni order org lain...besar portion ni...



Ni yang SA order


Apesal x sama macam dalam gambar atas tu erk...hahahah


Kenyang ke?
Kenyang je..sampai ke petang....ntah tekak SA ni x sedap...pas tu tonsil rasa macam sakit..sebelah kanan...dengan ekon office yang sejuk giler...terus rasa macam nak demam semula...sabar je la....balik kerja ni malam kang kena la makan ubat lagi...ye la..baru cucuk 2nd dose kan...antibody masih miserable...kena la hadap...another 11 days to go....hahaha...menghitung hari....


11 comments:

  1. Wah sedap ni. Layan tekak yang baru nak ok ya kak. Tapi makan macam nilah yang selalu kita cari bila badan tak berapa sihat.

    ReplyDelete
  2. Nampak sedap ja SA..
    Memang mengenyangkan kalau mkn mcm tu..

    ReplyDelete
  3. Selalu nampak makanan seumpama ni kat stall tapi segan (tak reti) nak beli 🤭

    ReplyDelete
  4. Sedapnya.. Lama tak membeli Hot&Roll ini.. Sha pun suka yang peratha kalau chicken slice.. Yang besar tu sedap makan yang peanut coklat..

    ReplyDelete
  5. kenyang juga mkn ni kak SA..shida pun suka..lama xmkn sedap!

    ReplyDelete
  6. Dana suka sbb dia ranggup, pastu ralit tengok dia masak

    ReplyDelete
  7. Dah lama tak beli makanan di Hot & Roll ni.

    ReplyDelete
  8. biasalah tu..gambar tu cuma pura2..selalu kita tertipu

    ReplyDelete
  9. Dah lama tak beli dan makan. Hehe..

    ReplyDelete
  10. Sedapnya makan panas-panas.
    Biasalah tu, yang dijual tak sama dengan gambar yang dipamerkan.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????
Comment Yang Elok- Elok Aje Ye......

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah