Friday, September 17, 2021

Senarai Peserta Giveaway Cipta Sajak Sempena Ulangtahun Kelahiran Ainnul Dania Huda

Assalamualaikum...

Seperti biasa, SA akan senaraikan peserta untuk SA monitor siapa yang join..make sure sesiapa yang join letak link kat entry official ye...kat sini hanya untuk senarai peserta.

Jom tengok siapa yang dah join.




  1. https://anakomak6.blogspot.com/2021/09/giveaway-cipta-sajak-sempena-ulangtahun.html
  2. https://inspiringsharing.blogspot.com/2021/09/giveaway-cipta-sajak-sempena-ulangtahun.html
  3. https://www.syuderis.com/2021/09/damia-sayang.html
  4. https://famf-tower.blogspot.com/2021/09/giveaway-cipta-sajak-sempena-ulangtahun.html
  5. https://blognisalpunya.blogspot.com/2021/09/giveaway-cipta-sajak-sempena-ulangtahun.html
  6. https://www.shidaradzuan.com/2021/09/giveaway-cipta-sajak-sempena-ulangtahun.html


11 comments:

  1. All the best semua!! kalau sempat nnt nk join jugaklah

    ReplyDelete
  2. goodluck semua.. saya rasa saya mmg takde idea la kak nka buat sajak

    ReplyDelete
  3. Hebat hebat yang join ni. Otak saya tak function nak karang sajak sekarang ni. Ampun kak :)

    ReplyDelete
  4. Bakat-bakat terpendam mula terserlah. Good luck semua!

    ReplyDelete
  5. Woww.. Lama x bersajakk.. niceee

    ReplyDelete
  6. Goodluck semuanyaaa! Nanti kita join in shaa Allah hehehe

    ReplyDelete
  7. Nanti Eza join jugak eh tanda sokongan.

    ReplyDelete
  8. Goodluck semua! Hampir terlupa dengan GA ni. saya cuba join secepat mungkin yaaa

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????
Comment Yang Elok- Elok Aje Ye......

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah