Saturday, September 4, 2021

Surprise Giveaway By Aienienka

Assalamualaikum...

Hi korang..

First GA yang SA join bulan ni...jom support rakan blogger kita...

Korang nak join boleh tekan banner ye...mana tau ada rezeki kan....



 

SYARAT UNTUK SERTAI SUPRISE GIVEAWAY BY AIENIENKA


  • Please do follow my blog first! 

  • Copy banner di atas dan buat satu entry untuk giveaway ini. Don't forget untuk backlink dia tau. 

  • Jika tak keberatan, meh la follow akaun media sosial Aien: 


  • Story sikit the best suprise yang korang pernah dapat sebelum ni. 

  • Publish the entry, and tinggalkan link di komen bawah. 

  • Dah siap! 



Surprise Dalam Hidup SA

Masa tu SA kerja sebagai PR Shopping Mall, SA handle event promosi album MAWI, Mawi plak antara artis terkenal sebab masa tu zaman Akademi Fantasia kan. SA ingat lagi birthday SA masa tu 06/06/2006. Memang tarikh cantik sangat. Dan pihak pengurusan buat surprise birthday untuk SA dimana birthday SA tu di sambut bersama dengan MAWI kat atas pentas. Bayangkan masa tu SA sibuk dengan urusan kerja as a floor manager..ke hulu ke hilir dengan walkie talkie nak make sure event tu perfect. Agenda takde dalam itinerary. Pandai diorang buat surprise dan ianya memang menjadi...famous SA masa tu di Seremban. Pergi mana- mana orang kenal dan ucap tahniah sebab Mawi sambut birthday SA atas pentas. Siap tenant2 bagi SA banyak hadiah...sekali dapat subang emas dari Poh Kong jugak...best betul masa tu kalau diigat balik...

Itulah surprise dan kenangan SA...yang masih mekar dalam ingatan..walau hakikatnya SA x minat pun MAWI masa tu...hahaha.....


16 comments:

  1. Omoh!!! Suprise gilerrrr... Aien jadi excited baca. Seronoknyaaa..


    All the best SA . :)

    ReplyDelete
  2. Semoga ada tuahnya nanti.
    Memang supriselah kisah birthday tu

    ReplyDelete
  3. Dulu masa Mawi sedang viral, dia keluar album, sampai sold out albumnya.. Nak beli siap kena order letak nama.. Dahsyat Mawi masa tu.. Apa-apapun, selamat bersegmen.

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum, saya singgah di sini dari GA yang sama.. Best of luck to you dan semoga ada rezeki.. Wah seronoklah kak SA kerana dapat sambut birthday dengan penyanyi top...

    https://www.shikinrazali.com/2021/09/suprise-giveaway-by-aienienka.html

    ReplyDelete
  5. Haha mmg suprise yg menjadi...sambut besday dgn penyanyi pujaan malaya ketika tu..

    ReplyDelete
  6. wow...best betul suprise tue....

    ReplyDelete
  7. Selamat bergiveaway kak. Semoga ada rezeki menang.

    ReplyDelete
  8. wowww best tu dapat hadiah emas!!
    Rezeki betul SA ye :)

    ReplyDelete
  9. gudluck SA..

    wahhh, bestnye suprise tu. jd femes terus..

    ReplyDelete
  10. Hahahahahahahahahah sedih mawi kalau baca. Tapi yang penting orang ingat dan uishh jadi femes sekejap tu syok tu kikiki

    Blogwalking dari GA yang sama . Semoga ada rezeki :D

    https://theathra.blogspot.com/2021/09/suprise-giveaway-by-aienienka.html

    ReplyDelete
  11. Ini betul betul surprise ni hehe :D

    Good luck kak :)

    https://www.amazingdistance.com/2021/09/surprise-giveaway-by-aienienka.html

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????
Comment Yang Elok- Elok Aje Ye......

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah