Thursday, January 26, 2012

Application Retro


Hari tuh aku download camera application..terjumpa yang retro..best giler amik gambar..terus result jadik retro..knowing aku yang jahil bab2 application handphone nih...rasa teruja lak..dan semestinya model aku si anak dara comey aku tuh la...
dia pun dgn aksi gedik santai dia..menadah muka..heheheh



tu la hasil gambar dari application retro..
ada org tuh janji nak shooting gambar kat kampung aku..tapi x dengar la confirmation bila..
ada jugak kena rendam dalam jeram kang..
hahahahahaha....

5 comments:

  1. deqla
    - retro la..more tu hitam putih dan gambar nampak mcm gambar lama

    ReplyDelete
  2. Bila amik gmbr retro.. terkenang masa zaman kecik dulu..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah