Monday, January 16, 2012

Independent Gegurl

Dania dah naik darjah 2 ni semuanya buat sendiri eh..basuh kasut sekolah dan kapur..kena buat sendiri
belajar dan diajar dari kecik..tapi tu la..basuh kasut 2 pasang dari 15 min terus ke 1 jam sebab 
main air ngan main sabun jer lebih...dah kena jerit baru nak keluar..

 takde rungutan..buatjer..mama pantau tengok ok ke tak...
 sambil buat kerja sambil nyanyi...ikut sapa la ni...

dah siap kasut kakak kapurkan...
mula2 dia suruh aku yang tolong kapurkan..aku ckp no way..kakak kena buat sendiri..
sampai bila nak suruh mama buat..nanti kakak masuk asrama semua kakak
kena buat sendiri termasuk basuh baju dan iron baju..
so dari sekarang kakak kena belajar...
dia ckp..kalau x masuk asrama x boleh ker?
aku jawab balik..esok2 kakak dah besar..ada adik..sapa nak ajar adik2 kakak?kalau kakak masuk universiti..mama ke yang nak datang tolong buat semua tuh utk kakak..
dia jawab..kakak kalau dah masuk universiti kakak pasang orang gaji..
huh...boleh?

7 comments:

  1. hahahah...pandai menjawab jugak nih...ikot prangai mamanya kot?? hihi

    ReplyDelete
  2. hamboi cecita tinggi nak pasang orang gaji..heheh dania dania..

    ReplyDelete
  3. Alls
    - nasib la dapat anak x sayang mulut mcm ni..jenuh nak melayan..

    ReplyDelete
  4. Jawapan kakak sama dengan dak Kakak yang kat rumah tu.. tapi la ni ada kemajuan sikit.. nak tolong buat kerja rumah tapi time mood dia baiklah.. hehehe.. datang mood swing dia.. dia boleh keluar rumah g memain.. sabo jelah..

    ReplyDelete
  5. pandainya darjah 2 pun dah buat sendiri, amboi siap nak bwk orang gaji haha

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah