Friday, January 13, 2012

Bill elektrik RM0.15 jer?

Semalam aku balik umah check post box ada bil2 elektrik...macam biasa bulan lepas aku kena RM0.15..aku pun pelik..pesal sikit benor kan...aku memang la jarang ada kat umah..tp elektrik on jer time aku balik..
maybe sebab duduk sorang kot..housemate pun jarang balik kan...untung la ..bil air bulan lepas campur bulan ni RM12 ..hehehehe....kelakar la...meh2..sapa nak duk ngan aku..tapi perempuan jer la..

7 comments:

  1. Salam

    Biar betul RM0.15sen ni.
    Mesti ada cetusan pintar pintas ni hahahahaa

    ReplyDelete
  2. Papa PUSS
    - Ish xde la dik...akak duk sorang..jarang tgok tv dan jarang ada kat umah sewa..

    ReplyDelete
  3. jimat la along...duit lain leh wat soping kann

    ReplyDelete
  4. Mimy
    - memang jimat..tapi xde maknanya nak shopping...anak sekolah ni..semua apa2 hal utk anak...

    ReplyDelete
  5. Owh yeke?
    tp saya pon dulu dok sorang before sewakan bilik kat rumah saya kat org. Bill tetap meletop2 kak hheeh..

    ReplyDelete
  6. macam rumah makcik sha, sebulan RM0.12 je haha

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah