Friday, January 13, 2012

Kasut Kesayangan Dah Punah


Sedey....kasut Hawkeye kesayangan aku dah punah....nampak mcm elok tapi tapak dah punah...
dah hampir 2 tahun aku pakai..best giler kasut ni...tapi tu la...dah samapi masa kena ganti kan..
aku memang prefer high heel tapi x leh nak pakai 8 jam sehari..kasut yang ni buat perjalanan aku jadi mudah..

 RM169.90 ...pas ni nak cari yang baru...hurm..masa jer takde..

sayang la nak buang....aku letak jer kat bawah meja...agak2 nak lari ke toilet..sarung jer...
hehehehe...

6 comments:

  1. salam

    beli je camtu lagi hehe..;)

    ReplyDelete
  2. Papa PUSS
    - XDE YANG SAMA..DAH PUAS CARI...

    ReplyDelete
  3. brand haweye best kan pakai...suka jugak baru terjebak..tunggu sale CNY along

    ReplyDelete
  4. mahal tp boleh tahan lamo..berbaloi la kan...

    ReplyDelete
  5. sama dengan ai.. beli lepas tu pakai sampai dah nak rosak baru beli yang baru..

    ReplyDelete
  6. biar mahal tapi boleh guna lama kan?

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah