Tuesday, January 31, 2012

CNY di Jusco Seremban 2

Cuti lama sempena Tahun Baru Cina hari tuh..memang aku x kemana2..lepak2 kat umah melayan adik bongsu yang sengal dan anak2 ku..
petang we decide jalan2..just nk cari laptop baru untuk si bongsu ngan cari desktop utk Dania..
tapi kedai banyak tutup..
yang dapat tgok just persembahan kan hall Jusco ni la..
jom layan gambar

 ramai betul org..sesak jalan..
 setiap persembahan ni ada jalan cerita..budak kecik pun paham..
 dulu masa buat event aku involve la arrangekan persembahan ni..tp yang best siap ada tiang2 tinggi
untuk singa2 ni buat akrobatik
 bingit memang bingit ngan gendang dorang tuh..tp best..seronok tgok budaya masyarakat cina ni

End of persembahan diorang baling buah limau ke penonton..mana yang dapat tuh bersorak la..
kira mcm luck la kan..ramai ckp tahun ni tahun luck..sejauh mana aku x tau
sebab aku x nampak lagi luck aku..


3 comments:

  1. wah best tu..tahun nie tak dapat tgk lion dance pun...sbb kat umah jer..

    ReplyDelete
  2. esok cutiiiiii!!!!!!!!!wallawei..best giler..

    ReplyDelete
  3. tetiap tahun mesti dapat tgk persembahan tarian cina dlm bangunan tmpt keje ai.. ;)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah