Thursday, January 26, 2012

Kampung Nelayan > Kg Telok Pasir Panjang

Singgah sebentar kat hutan rekreasi Pasir Panjang atau lebih dikenali Kg Telok Pasir Panjang.
sebuah perkampungan nelayan..siap ada Kolej Uniti dan PLKN kat hutan simpan ni,...
dulu hutan banat..hutan simpan..sekarang dah dijadikan kawasan rekreasi..kat sini la aku belajar dating dan kantoi ngan abah aku..hahahaha...see..aku boleh ingat lagi...
aku memang agak nakal masa zaman remaja...malu nak citer la..jom tengok gambar jer...

 dulu xde jeti..sepanjang tuh hutan bakau..la ni dah di komersilkan..jadi pelabuhan nelayan..satu 
hari nanti aku nak meniti kat jeti tuh amik gambar..
 cantikkan..subhanallah indahnya ciptaan allah..
 ni jeti sebelah kanan..aku x pasti function dua2 jeti ni..adakah kemudahan untuk nelayan
 cantikkan..
 anak daraku...x sabar2 dan merajuk lepas tuh sebab aku x bagi turun kat persisir pantai tuh..bahaya kan..
 mamanyer jugak...
 with dania..
 dania and acu
 gambar ni jadik x cantik sebab dania moody..

one more..with dania yang nak tak nak jer amik gambo ngan mama eh..
Dania memang suka laut..sama macam mama eh jugak la..tenang jer tgok laut...kalau la dekat..dan masih duduk kat Pasir Panjang ni...dah lama aku gelap kena udara laut..dulu masa kecik2 aku gelap tau..
dah pindah Seremban jer jadi cerah sikit...huhu..
bila la agaknya dapat ke sini lagi...

4 comments:

  1. dulu duduk pasir panjang ker?? dah dekat dengan kampung saya tu....

    ReplyDelete
  2. kampung saya di Pasir Panjang tp bukan kg teluk

    ReplyDelete
  3. ai suka dgr bunyi ombak tapi kalau mandi lebih suka mandi sungai..

    ReplyDelete
  4. sha suka laut jugak! rasa tenang je

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah