Thursday, January 19, 2012

Tuan Rumah Kena Food Poisoning

2 hari aku mc u olls..gara2 food poisoning...giler mengidap aku sakit perut..masa aku kena tuh dalam kul 9 malam hari Isnin..lepas aku makan burger daging..lebih dari 15 kali aku ke jamban...aduhai..rasa nak pecah dah toot aku..hehehe..pagi Selasa tuh x dan nak bangun tapi gagahkan jugak diri pergi kerja..singgah pi klinik pas tuh dapat la merasa injection..gagahkan diri lagi balik ke Seremban...kang duk umah sewa xde orang..apa2 hal jadi xde sapa nak tolong kan...so..sampai semalam aku ada kat Seremban..hari ni baru masuk kerja..itupun ada gak weng2 sikit...kerja menimbun..dengan adhoc meeting kena arrange for my boss..sempat kang aku update lagi eh...

6 comments:

  1. alah hai kesiannya..... patut lah 2 hari sepi ajer blog Suria Amanda.... apa-apa pun take care.... makan bubur ajer ya.....

    ReplyDelete
  2. siannya Ayong...tu la baca kat FB hari tu..apa la yg salah makan tu..nie dah ok kan? kalu rasa sikit2 tu..layan je 100 plus...ok..get well soon!

    ReplyDelete
  3. take care along...food poisoning kena minum air secukupnya...sbb dah byk kurang air...byk kan rehat

    ReplyDelete
  4. seksa ok kena food poisoning..
    dah okey lum ni??

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah setakat ni tak pernah kena lagi.. tapi bila tengok orang lain kena.. alahai sedihnya tengok.. yang menghadapinya apatah lagi..

    ReplyDelete
  6. alahai kesiannya. sebab sebiji burger mc 2 hari

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah