Wednesday, January 25, 2012

Cilok Ambil Gambar Hantaran


Santekkkkk kannnnnnnn...yang nyata sediakan duit jer...cantik memang la cantik..tp kalau buat sendiri 
pun banyak jugak save nyer kan..beli bahan2 jer..pas tuh hias sendiri..ni 7 set RM900..kalau beli bahan2 xde la sampai RM900 kan...
apa pun diorang memang tangan seni la..

 torqoise
 torqoise jugak lagi....
 hitam..ngan cream
 sama jugak...
 ni yg torqoise td...
 ni biru dan putih
 hijau..
 yang ni memang cantik...

cheh..dak ateh ni tayang vontot lak...tuh beli beg2 untuk cenderahati tetamu...untuk
beg2 tu ajer habis RM400..
nasib baik harga lepas diskaun tau..
kat sini kalau beli banyak memang boleh mintak kurang...
korang nak kahwin? tunang? pi la terjah Nilai 3...macam2 ada...

11 comments:

  1. buat sndiri pun boleh dpt cantik camtu.jimat. =)

    ReplyDelete
  2. cantik semua hantaran tu...

    along noty.. signboard xleh ambik gambo..along ambik gak...hehehe..

    ReplyDelete
  3. kalo dah ada idea, buat sendiri lagi jimat... amy pun dulu2 kalau nak curi idea, pi jer kat kedai barang hantaran. tengok2, pastu buat sendiri

    ReplyDelete
  4. along cilok snap diorang tak pasan ke...rasa tak boleh kan..sbb pernah kena sound .,.mencikk

    ReplyDelete
  5. Shu
    - nak hidup kena pandai dik...

    ReplyDelete
  6. Shu
    - nak hidup kena pandai dik...

    ReplyDelete
  7. Amy
    - along mmg setuju amy nye pendapat..selalu buat sendiri jer

    ReplyDelete
  8. pndai along curik2 snap. deqla pernah pegi sana tgk siap ada papan amaran " dilarang mengambil gambar!" hahahaha

    ReplyDelete
  9. Boleh rambang mata kalau ke situ..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah