Tuesday, September 22, 2020

Dealova....Menambat Hati....

Dah lama tak dengar lagu ni..dan tak ingat tahun bila lagu ni famous kat Malaysia. Terbuai- buai hati ni bila dengar dan hayati lirik- liriknya...indah betul setiap baris lirik...sangat- sangat menyentuh hati...eh...kakak jatuh cinta ke? hepp....no speculation please...suka sangat dengar lagu ni....dah selamat download kat hp..bila- bila bleh dengar kan....




DEALOVA....

Aku ingin menjadi mimpi indah dalam tidurmu

Aku ingin menjadi sesuatu yang mungkin bisa kau rindu

Karena langkah merapuh tanpa dirimu

Oh, karena hati telah letih

Aku ingin menjadi sesuatu yang selalu bisa kau sentuh

Aku ingin kau tahu bahwa 'ku selalu memujamu

Tanpamu sepinya waktu merantai hati

Oh, bayangmu seakan-akan

Kau seperti nyanyian dalam hatiku

Yang memanggil rinduku padamu

Seperti udara yang kuhela kau selalu ada

O-o-o-o-oh ...

Hanya dirimu yang bisa membuatku tenang

Tanpa dirimu aku merasa hilang

Dan sepi

Kau seperti nyanyian dalam hatiku

Yang memanggil rinduku padamu

Seperti udara yang kuhela kau selalu ada

Kau seperti nyanyian dalam hatiku

Yang memanggil rinduku padamu

Seperti udara yang kuhela kau selalu ada


10 comments:

  1. tahun 2007 tak salah.Lagu ni top betul dulu.Tapi sekarang dengar dah tak best.hahahah

    ReplyDelete
  2. dalam 2006-2007 kot..masa tu teringat siti nurhaliza nak kawin pastu dia nyanyi lagu ni ngan biarlah rahsia tu dekat HMI ke mana ntah.

    ReplyDelete
  3. i tak suka lagu tuu dari dulu sa hahahha. tapi mungkin bukan taste kolin kut!! take care

    ReplyDelete
  4. salah satu lagu febert akak smpai skrg ni

    ReplyDelete
  5. aah...dah lama x dgr lagu ni...
    nieyl suka juga lagu ni...

    ReplyDelete
  6. Lama dah tak dengar lagu ni. Dulu memang popular lagu ni kan.

    ReplyDelete
  7. ehhh lagu ni pun my fevrettt masa kegemilangan dia dulu..haha

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah