Tuesday, September 8, 2020

Jogging Ke Posing?

Hi korang...

Apa la nak jadi ngan SA ni kan...dah jarang update blog dah..sampai masa rosak la prestasi nanti ni...hahaha...apapun hari ni SA nak merajinkan diri nak up gak entry selepas 2 hari senyap sunyi...

Sabtu petang last week SA merajinkan diri pergi jogging siap bawak bodyguard 3 orang...ekceli dioarang yang nak ikut SA jogging...saje sebut nak jogging dalam pukul 2 petang tu...eh..eh...terus diorang x lekang bertanya..pukul berpaa nak jogging mama..pukul berapa nak jogging...sudahnya SA keluar pukul 5.30 petang..Mommy memang tak bagi diorang main kat taman sebab masih bahaya kan..tai ikut je SA...bosan je muka diorang masa tu...kesian plak..last2 SA ajak diorang posing...mana ada tempat cantik SA akan stop and pose lagi...anak- anak seronok..melayan perangai mamalong diorang ni...Pelik tau sebab tak tau pun kawasan SA ni ada tempat cantik amik gambar lepas tu kejiranan yang lain siap hias lorong dengan cantik. Lorong SA je suram..setakat gantung bendera..hahaha...so apa lagi tanpa malu kami semua amik je gambar...

Korang tengok gambar jer la..SA malas nak buat caption...


Jogging + Brisk walk












SA suka gamabr kat tanah lapang tu..siyesly situ cantik amik gambar cuma gambar SA tu ada yang enterframe plak..dah balik baru sedar ada orang lain kat dalam gambar siap mencangkul plak...tengok betul2 nasib memang itu orang betul..hahaha...pi selamba bergambar kat situ time dah nak maghrib kan...kang lain plak yang muncul dalam gambar...SA kagun la dengan kejiranan taman SA ni...ye la..lorong2 yang happening ni semua family yang golongan muda..area SA je jenis senyap sunyi...itupun ada la sebuah dua rumah yang hias meriah sikit..rumah SA setakat pasang bendera je...macam tu la semangat cintai Malayia kan.. walau tiada sambutan..tetap meriah meraikan....next our Malaysia Day plak.....

See you next entry...kalau kerajinan datang lagi...

16 comments:

  1. selamat beriadah! best kan bila kuar peluh hari hari

    ReplyDelete
  2. Samalah SA, jiran2 saya pun rajin gantung bendera :D

    ReplyDelete
  3. 2 in 1 lah ni. Meriah betul taman akak hias dengan bendera. Lagi lagi gambar last tu. kreatif betul dorang buat.

    ReplyDelete
  4. Betulah ritu pun saya posing lebih dari jogging ��

    ReplyDelete
  5. Joging sambil posing....yang penting happy!

    ReplyDelete
  6. Ada juga gantung2 bendera.. kat penang langsung tak nampak apa2 hiasan merdeka.. Macam dok kat china pulak.hahaha

    ReplyDelete
  7. sambil joging kena posing ni.. dua dalam satu

    ReplyDelete
  8. amboiii kemain lagi posing diorang ekk..hahaha

    ReplyDelete
  9. Hahahahah.. Betul la tu kak.. Posing ka jogging ni🤣

    ReplyDelete
  10. Wah! sportingnya kejiranan taman SA ni siap ada buat maskot bendera Mesia.

    Bila la nak aktif lifestyle balik nih! dah lama tak mandi peluh.

    ReplyDelete
  11. Kemain Kak SA posing ye.. Tapi siyes cantik pemandangannya

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah