Wednesday, September 23, 2020

Dongak Ke Langit Biru...Berbunga Hatiku...

Hi korang...

Cantik langit pagi ni...cepat2 SA selfie beberapa keping gambar. SA dan nature memang tak bleh la di pisahkan..entah kenapa nampak yang indah- indah SA mesti nak amik gambar dan simpan kat blog ni...lepas tu delete gambar...hp ni plak tengah problem tak boleh transfer all files kat laptop...bengang betul..sudahnya kena la simpan dalam blog ataupun buat album kat FB. Itu je cara sebab hp nyer memory dah penuh dah..haha...

Pagi ni...tatkala sedang menanti...tengok pada langit...ya allah..subhanallah cantiknya awan...birunya langit...cuaca baik walau hujan malam semalam agak lebat...sedap betul tido...hari ni SA sedikit lewat...tak tau la nak buat macam mana lagi...rasa memang nak cari rumah sewa atau bilik sewa lain. Tapi memandangkan deposit sedikit tinggi sekarang...agaka sukar untuk SA dapat bilik sewa baru. sementara ni kena la SA tahan dulu...

Jom tengok gambar...








Sempat jugak SA snap beberapa keping gambar masa dalam MRT...entah la hari ni rasa macam cantik dan indah sangat pemandangan sedangkan dah hari- hari tengok pemandangan yang sama....itu je gambar yang berjaya SA snap dari hp murah SA ni....tapi hasilnya boleh la dibanggakan kan?hahaha...sendiri masuk bakul plak...apapun...next 3hb SA akan hiking lagi...persediaan dah di buat...cuma memantapkan diri dengan latihan larian dan brisk walk je dulu...nak buat lebih kakak tak mampu kot...hahahaha...

See ya...next entry....

12 comments:

  1. kalau terpesona birunya langit di atas sana
    jangan lupa hijaunya rumput yang dipijak.

    ReplyDelete
  2. kenapa dengan bilik sewa sekarang kak?

    ReplyDelete
  3. cantik langit, sehari dua ni pilah dan senawang hujan je..golap

    ReplyDelete
  4. Dengan memandang pun hati menjadi lapang.

    ReplyDelete
  5. Buat telegram satu yang private punya. Untuk simpan2 gambar je. Saya buat macam tu la..Telegram lebih selamat sebab dia tak kacau storage kita. Facebook kadang2 semak dengan gambar lain yang kita nak post kat timeline. So yang terbaik telegram la..

    ReplyDelete
  6. Hanya dengan melihat ruang lingkup langit you dah boleh buat cerita okeylah tu

    ReplyDelete
  7. Cantik langit biru awan kepul kepul. suka view yang indah macam ni. sekarang dah musim hujan, langit kelabu dan mendung je.

    ReplyDelete
  8. sama macam henfon saya ni kak...tiap kali lepas event kene upload kat dropbox or FB..lepas tu delete yang dalam fon sebab memori dia cepat penuh..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah