Friday, September 25, 2020

Surprised Delivery Choc Bouquet for Dania..

Hi korang...
Dari semalam SA pakat ngan Lisa adik SA iaitu Mak Yang Dania. Pakat nak hantar surprise delivery kat dia for her birthday today. Selalunya birthday dia SA memang ambil cuti and spend time..memandangkan tahun ni birthday dia jatuh hari sekolah dan hari Jumaat makanya SA memang takde la plan nak amik cuti atau sebaliknya. So mama dia ni plan la dengan Mak Yang hantar delivery choc bouquet kat rumah. Plan asalnya nak hantar kat sekolah. tapi macam tak proper plak..kalau hantar kat sekolah mesti lagi meriah kan ngan kawan- kawan dia sekali...tapi tu la...takut tak dibenarkan plak...So plan berjalan lancar tapi terkantoi awal...kantaoi sebab mama call suruh dia amikkan barang mama masa balik sekolah ada orang akan hantar dan akan call dia..siap pesan jangan tukar baju sekolah or bukak tudung. Kat situ dia dah suspect something fishy.Mama cakap J&T akan call dulu sebelum datang...hahahaha...knowing si anak dara bertuah ni dia bleh siasat mendalam sampai confident cakap mana ada J&T akan call, biasa dia sampai je depan rumah and terus hon kuat2...So..kantoi la...lagi satu yang deliver surprise tu perempuan yang call and cakap ada delivery untuk Dania...terus kantoiiiiii.....


Ni gambar dari surprise delivery service...huhu...


Muka happy dapat surprised dari mama


She love it katanya...alhamdulillah...



Video ni dia macam terkejut dan tak jangka..pas tu malu...hahaha..

Bila tengok video tu dia macam tak excited pun...ye la penat baru balik sekolah kan...sabar jer la anak...ingat dia teruja betul dapat surprised dari mama...bila tanya kakak suka tak..dia kata i love it..thank you mama...Dania ni sejenis handphone memang tak on whatsaap..kadang- kadang kalau nak contact dia memang kena direct call atuk atau uwan dia..ikut mood dia nak on handphone...

Dah settle surprised tu...now SA tgh fikir nak cari hadiah untuk dia pula..tanya dia nak hadiah apa..dia kata eh yang mama hantar ni bukan hadiah eh...laaaaa anak....takkan la hadiah choc je kan...aduhaiii.....apapun yang penting dia happy...at least dia tak rasa terpinggir la time birthday dia kan....

Kakak Dania mama sayang awak ketat2..... 


12 comments:

  1. anak dara yg manis bertambah manis la makan coklat

    ReplyDelete
  2. Wahhh dia segan kot SA kalau orang lain yang tengok dia cam excited tu. Tu yang dia cam biasa je tu kot..tapi gambar atas tu nampak la dia happy tu

    ReplyDelete
  3. nasib baik pakai mask. boleh sorok senyum lebar dia tu dapat chocolate. hahaha

    ReplyDelete
  4. Selamat hari lahir,Dania. Mesti seronok dia dapat surprise dari Kak SA.

    ReplyDelete
  5. Hepi birthday Dania! Senyum lebar dapat coklat. Semoga dipanjangkan umur dan berjaya dunia akhirat

    ReplyDelete
  6. seronok die mama buat suprise..dh besar malu la die.hehe

    ReplyDelete
  7. Kira menjadi juga surprise ni kak. Happy dia :)
    cantik chocolate bouquet.

    ReplyDelete
  8. syoknya dapat surprise birthday delivery! hari tu pun kita buat jugak untuk kawan kat KL..haha..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah