Friday, September 18, 2020

It's Friday Peeps...Jom Cheating and Skip Diet...

Hi korang...

Salam Jumaat....semoga hari ni semua yang indah- indah ye...awal pagi ni SA sampai opis, bila dah awal SA selalunya ambil peluang untuk sarapan dulu, sebelum masuk kerja pukul 9am. Hari ni SA ngaku SA cheating...makan apa yang SA teringin...hahaha..akhirnya setelah sekian lama mengidam roti telur, akhirnya SA makan roti telur dengan secawan teh tarik...kelassss....next 3hb SA nak panjat gunung Berembun kat Jelebu, pergi plak makan makanan kurang sihat...teruk la lepas ni kena lebihkan exercise...hahaha.....

Jom tengok gambar...kelam kabut dah susunan gambar...lantak la malas SA nak betulkan...susah la pakai new interface ni...tak reti dah nak adjust macam mana...SA letak gamabr2 pun guna hp je dulu...then bila appear jadi macam ni ha....payah plak nak adjust tu....korang hadapi masalah yang sama tak?


Roti telur, kuah kari ikan mabeles..kuah dal yang pekat un sedap


Kawan opis belanja sarapan pagi, ada nasi lemak dan kuih muih, SA amik kuih je...buat kunyah2 time kerja.


Teh tarik.

Sesekali boleh la kan...hahaha...update kat group hikers apa yang SA makan hari ni...team leader marah giler..ok..ok..ampunnnn....saya lari lebih esok dan lusa...muahahahaha....lepas ni tak leh la update kat mana- mana dah..confirm kena bebel...ye makanan berminyak tak elok untuk stamina..okey laaa...kakak insaf...

Eh....SA banyak betul hutang entry ngan korang kan...kekangan masa sekarang la..masa sanagt mencemburui SA, nak plak mak tak sihat....hati tu risau je...nasib masa mak kena sernagan jantung tu adik decided cepat2 hantar hospital dan tak tunggu ambulan. Kalau tunggu ambulan tak tau la apa nasib kami semua...nauzubillahiminzalik kan....

See you guys next entry...

7 comments:

  1. Wahhhhh sedapnya roti telur SA tuh... lapar tengok

    ReplyDelete
  2. saya pulak dah seminggu cheating. Sekarang juga saya nak kembali ke pangkal jalan.Nasib baik terbaca entry ni. Cepat2 sedar saya dah tersesat jauh.Hahah

    ReplyDelete
  3. Kalau datang mood untuk cheat day,memang fail diet kan😅.

    ReplyDelete
  4. pagi2 dapat breakfast roti telur dengan teh tarik memang sedap..hehe ♕Tiara Sapphire♕

    ReplyDelete
  5. aduhh insaf baca ayat dalam perenggan bawah tu...ok lepas ni kena kurangkan makan berminyak sebab serius rasa tak fit

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah