Tuesday, September 29, 2020

Terjah Adik Camping Di Kuala Sungai Baru

Hi korang...

Sabtu lepas kan...SA ikut adik SA, Lisa pi terjah adik no 4 iaitu Mommy Dida yang camping kat Kuala Sungai Baru. Ikutkan takde la jauh mana pun tempat tu..kami biasa berkelah waktu siang tak pernah camping bawak sampai ke malam.Kali ni adik SA camping satu family kat situ. Macam menarik plak bila tengok diorang camping and rasa nak beli khemah plak untuk SA dan Dania.

So Sabtu malam tu SA beli la satay sikit sebagai buah tangan. ye la pi terjah diorang kan..ada gak bawak mee goreng skit balance Abah minum petang. Sayang nak buang so better bawak pi situ.. bleh gak makan sambil lepak tepi laut kan...kami sampaiaa puan hari dah malam so gambar- gambar kat bawah ni gambar yang diorang share petang bawak ke malam...next time boleh la join...


Siap set up Khemah...


Bukan main suka si kecik tu...dapat camping..minggu sebelum tu x leh nak camping sebab uwan dia warded..


Pose bukan main lagi,..


Kami plak sampai buat havoc...


Seronok sebenarnya camping tepi laut ni...cumanya masa tu yang takde...nak plak mak tengah tak sihat kan


Berminyak- minyak muka


Beli satay makan kat sini...


Ada jugak cup cakes gambar emoji Lisa bawak


Main la pasir ye anak- anak...kejap lagi kita balik


Aydan my sweet-talker..


Sekejap jer kami kat situ dalam 2 jam lebih...lepas tu balik Seremban semula ikut jalan PD...merasa jammed kat tol Lukut ada roadblock. Sampai rumah dah pukul 2am...ermm...tido terus la....Mak Abah pun dah masuk tido....

See ya next entry....

12 comments:

  1. kalau tepi laut memang rasa melekit2 je badan. dari hujung tahun lepas plan nak bercamping dengan anak2 kat depan kampung husband kat pengkalan balak tu..tapi dah tak berapa sesuai pulak time2 ni kan

    ReplyDelete
  2. amboiiii hepinya sefamily bercamping...dlm suasana mcm tu makan apa pun lalu

    ReplyDelete
  3. Bestnya kak, ramai2 gini meriah idokla takut heheheh....

    ReplyDelete
  4. Anak2 saya pun suka pantai tapi kami tak pernah camping.Biasanya dok hotel atau chalet terdekat. malam2 boleh jalan pantai. Camping belum pernah. Tak tahu la budak sorang ni boleh ke behave kalau camping.hahah

    ReplyDelete
  5. weii..memang seronok camping SA..u should try

    ReplyDelete
  6. selalu gak tgk org camping tepi laut.. mesti best kan kena angin laut pastu makan satay pulak tu

    ReplyDelete
  7. Bestnyaaaa.. Kita plan nl camping dekat CH next month.. Harap2 jadi la

    ReplyDelete
  8. syoknyaa dapat camping! dah lama teringin camping gini..huhu...

    ReplyDelete
  9. Seronoknya dapat bercamping. Teringin juga camping macam ni tapi siang je la. Pacak khemah bawa bekal. Lepak lepak tepi laut. Nice view :)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah