Thursday, September 3, 2020

Wajik Sedap Buah Tangan Dari Paris Ashiqin

Hi korang...

Maaf, lama tak bersiaran sebab kecelaruan emosi dan fikiran...alhamdulillah SA dah kembali tenang...macam- macam perkara berlaku lately. Sampai blog pun dah terabai kan...sorry ye korang...SA menyibukkan diri seketika...hari ni baru sedar yang ada benda yang perlu dilunaskan...SA hutang citer backpackers bersama Dania ke Melaka. Banyak yang nak di share tapi kekangan masa dan masalah emosi kurang stabil 2 minggu ni akibat kehilangan sahabat baik. Kalau sebelum ni tak boleh andai ada yang betanya. Cepat betul airmata ni nak mengalir..sekarang insyaallah SA ok kembali...redha dan dah terima kenyataan.

Cumanya SA busy sangat- sangat. Tak tahu nak cakap macam mana bz nya..satu entry pun takde..tapi hari ni SA nak citer tentang si cantik manis Paris Ashiqin yang tak pernah gagal amenggembirakan hati kakak dia ni...dia tahu kakak dia tengan tension, stress dan dalam kedukaan..dia hantar something sweet untuk kakak...thanks my dear...hug.....apa lagi yang Paris hantar ni....erm....Paris hantar Wajik kat kakak dia...


tudiaaaa...sebekas besar untuk kakak ni....


Hope SA kembali manis menghantui dunia blogging seperti manisnya wajik kiriman Paris..





Alhamdulillah....terima kasih sangat kat Paris..tak pernah lupa kat Kakak dia ni...stress hilang, hilang kegelisahan, hilang keletihan...tudiaaa penangan wajik kiriman Paris. Sedap wajik ni..SA suka...tapi SA tak makan semua la..share jugak rezeki dengan kawan- kawan...dapat diorang rasa sorang sikit...tapi Wajik ni takde la manis berdenting...manis dia boleh diterima..kalau boleh tak nak manis- manis sangat..kang terlampau manis ramai orang sayang plak...eh..eh...

Thanks so much Paris Ashiqin...love you so much...always been there when i really need someone to talk to...

Korang naka rasa jugak wajik Premium ni?

Instagram : www.instagram.com/hanierusliofficial/
Tel : +60 19-755 0584 Hanie Rusli


10 comments:

  1. sedappppnyaaaa.....

    hai, kalau minat cerita tamil meh lah singgah blog kita..ada macam2 cerita tamil yg akan sy review siap full link lagi tau..
    https://denhanda.blogspot.com/2020/09/raatchasi-full-movie-with-subtitle.html

    ReplyDelete
  2. Dah lama tak makan wajik.Sekarang ni kat rumah2 kenduri pun tak de dah orang buat wajik.

    ReplyDelete
  3. Sedap wajik ya.. tenang2 ya SA, chill chill ;)

    ReplyDelete
  4. banyak sedekahkan yassin & al-fatihah untuk sahabat SA tu. Semoga semua amalannya diterima Allah.

    Kesukaan ammi sesangat wajik ni. Hantaran kawin dulu siap request kat belah lelaki utk bawakkan wajik lagi hahahha muka tak malu sangat.

    ReplyDelete
  5. Wajik ni selalu dapat dekat kenduri je tapi tula sekarang tak banyak dah kenduri yang bagi wajik ni. Tetiba rasa nak cari pula wajik ni 😅

    ReplyDelete
  6. losing sahabat baik ibarat losing our life ... i feel you.. keep being strong ok

    ReplyDelete
  7. Hilang seseorang yang rapat dan kita sayangi memang buat emosi terganggu. Banyakkan sedekah kan alfatihah untuk arwah kawan SA 🥰

    Sedap wajikkk. Tengok SA makan terliur juga

    Hope SA okay dan happy² lepas ni 🥰

    ReplyDelete
  8. haha..betul jugak tu, kang ramai orang sayang pulak...

    ReplyDelete
  9. Sedapnya wajik. Biasa jumpa wajik time orang kahwin je. Alhamdulillah orang memberi kita merasa dan kongsi rezeki dengan lain.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah