Friday, October 1, 2021

Pemenang Top Komentator September 2021

Assalamualaikum....

Hi korang....

Yeah hari ni dh 1 October 2021, Tak lama je lagi kita nak ke tahun 2022...cepat betul masa berlalu selepas 2 tahun kita x dapat berbuat apa-apa kan...kita dikurung dan terkurung akibat penularan wabak Covid 19...semua orang terkesan dan mengalami kehidupan yang sedikit susah...Apapun semoga kita semua tetap dalam keadaan baik dan kehidupan kita semua tetap sempurna...

Hari ni seperti biasa setiap bulan SA akan umumkan pemenang top komentator di blog ni. walau 2-3 hari ni blogspot mengalami masalah loading dan pv x berapa cantik seperti selalu. Tapi takpe....apa yang dijanjikan perlu diteruskan. Bulan ni SA x pilih pemenang guna random.org tapi SA bagi Dania pilih pemenang. Maknanya SA akan buat 2 pengumuman hari ni...tengah tunggu keputusan peserta giveaway sajak...dia tengah go through satu persatu sajak-sajak yang korang hantar...tak ramai peserta sebab its not easy nak karang sajak kan..SA faham tu cuma SA turutkan kemahuan Dania...


Dalam 10 orang top komentator yg tersenarai diatas..Dania pilih kak Kamsiah Yusoff. so pemenang untuk bulan September boleh email butir-butir alamat dan no handphone ke suriaamanda@yahoo.com

Dengan ini SA buka kembali Top Komentator Contest dan SA mencari pemenang untuk bulan October.


20 comments:

  1. Tahniah untuk kak Kamsiah dan semua top komentator.
    Agak sendu sikit PV 2-3 hari ni kan. Tak tahulah apa masalah blogspot sekarang ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu..rasanya platform blogspot ada buat apa2 perubahan ni...lama betul nak loading...

      Delete
    2. Harapnya tak lama lah masalah ni. Hilang mood kadang.

      Delete
  2. Tahniah kak Kamsiah..
    tiba-tiba nama ammi ada kat situ..rajin pulak ammi BW bulan ni ye

    ReplyDelete
  3. Betul, Kak SA. Lama nak loading masa saya nak blogwalking. Tahniah kepada semua top komentator.

    ReplyDelete
  4. Tahniah kepada semua top komentator.
    Akak lambat lagi nak masuk dalam senarai ni... selalu ponteng komen heeheh

    ReplyDelete
  5. tahniahh pemenang
    alaa cik nur x sempat nk. join ga
    dah
    nk karang sajak. utk. si manis Dania

    ReplyDelete
  6. Tahniah semua.. kita dah tak sempat nak kejar dah ni hikhik

    ReplyDelete
  7. Terimakasih SA..terharu sgt rasanya

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah. Tahniah pemenang.

    ReplyDelete
  9. Tahniah semua tersenarai dan yg terpilih :)

    ReplyDelete
  10. Tahniah kak kamsiah & semua yang tersenarai­čśŐ❤️.

    Betul tu kak SA. Something wrong lah blogger sekarang ni. Harap2 cepatlah settle.

    ReplyDelete
  11. tahniah semua , rajin diorang memeriahkan post rakan blogger lain juga

    ReplyDelete
  12. Tahniahhh akak! Memang betul betul pengomen tegar mereka semua hehehe

    ReplyDelete
  13. Tahniah blogger Kamsiah Yusoff!

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????
Comment Yang Elok- Elok Aje Ye......

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah