Thursday, December 9, 2021

Tumpang Sarapan Dengan Department Lain

Assalamualaikum...

Semalam kan...SAa ngan kawan yang selalu makan sama tu pi sarapan kat Kayu Nasi Kandar kat NuSentral...tanpa pengetahuan department dia pun buat makan- makan sarapan kat situ...so join la sekali...so SA pun terjoin sekali diorang...cumanya SA sekejap ajer la sebab diornag ada department breakfast session kan...apehal plak SA nak dengar apa- apa...then lepas tu boss SA ada online meeting tu sebab SA balik awal...rasa segan plak tetiba masuk dalam agenda sarapan department diorang dan boss diorang belanja...

Alah...bukan ornag lain pun...dulu pun SA jaga department tu jugak..hehehe...



SA makan roti telur


Saje amik gambar diorang..


Kawan SA makan roti puri


SA plak dengan berbaju kurung Inhanna....seksanya nak berjalan...sebab sebak kain tu x luas...


Boss BD Department yang pakai spec tu...thanks Shaja!!

 

Dah lama dept SA x buat makan- makan...ntah bila la nak buat makan- makan ntah...makin hari makin kurang orang sebab dah ramai berhenti...hari ni pun ada lagi yang farewell...sedih tul....

9 comments:

  1. Seronok dapat makan-makan sama2 kan

    ReplyDelete
  2. saya gitu jugak, walaupun dah pindah department tapi kalau department lama ajak makan-makan tetibe je nyelit

    ReplyDelete
  3. Sekali-skala seronok breakfast ramai-ramai macam ni.
    Aini yng sorang je perempuan kat ofis ni sorang la breakfast, lunch n minum petang..huhu

    ReplyDelete
  4. kita pun rindu nak buat makan2 kat dept...
    betul laaa 2 tahun ramai yg benti...
    muka2 baru pun muncul... ini pun blm kenal lagi ngan bdk2 yg baru msk ;)

    ReplyDelete
  5. Ayu nampak SA bila sesekali berbaju kurung.Warna hijau tu menyerlah untuk yang berkulit cerah macam SA..Betul,tak bodek ni🤣

    ReplyDelete
  6. Sejak PKP ni memang dah jarang makan2 reramai

    ReplyDelete
  7. Baju kurung kalau kain x luas nak langkah memang seksa. Nak jalan laju dah gaya orang masuk acara jalan kaki dah.

    ReplyDelete
  8. Terpandang roti puri belakang roti telur tu... alahai!

    ReplyDelete
  9. Apa salahnya tumpang dua kaki kan. Cantik baju kurung akak pakai tu. Warna menarik dan jenis material texture nampak mewah.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????
Comment Yang Elok- Elok Aje Ye......

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah