Sunday, December 12, 2021

Lunch Di Mr Tuk Tuk NuSentral

Assalamualaikum...

Hi korang...

Selamat hari Ahad, hari untuk mendobi, kemas rumah..masak dan apa yang patut...hari ni tak nak citer bab masak ke apa..hari ni nak citer pasal entry yang tertangguh akibat busy yang terlampau. Ntah apa la yang dibusykan...well..ni kisah last week...lunch pi makaan kat Mr Tuk Tuk Nusentral. Mulanya nak makan Thai Special Platter tapi macam banyak sangat plak...SA dan berapa hari x amik nasi...ntah x tau kenapa selera hilang dan lebih ke arah noodles...harap- harap masalah ni sekejap jer SA hadapi..hahahaha....dah macam orang mengadung plak...ada masa nak makan benda lain.ada masa boleh makan benda lain....

So jom la layan gambar yang ada...nak selfie masa tu tengah ramai orang...SA snap je la apa yang mampu...



Lama x amik gambar buku menu...hahahaha...jiwa food blogger dah makin pupus...


 


Kawan SA makan noodles apa ntah ni...lama kan...lupa


Sorry Ela...lepas ni awak akan jadi watak utama waktu lunch kakak...hahahaha


Ni SA nyer menu...Fried Thai Glass noodles..

Lepas ni kena bawak bekal semula...X leh la selalu makan kat kedai....jahanam budget bulanan...hahahaa....petang ni nak buat operasi...apa ada dalam fridge...siapkan bahan...esok boleh bawak bekal pi kerja...eh...Dania dah habis sekolah la....lepas ni dia focus untuk SPM jer bulan 2 nanti....aduhai..cepatnya masa berlalu...sekolah dah start cuti tahun kan...SA kena kerja keras la nampaknya lepas ni...mana tau ada rezeki Dania sambung belajar ke peringkat lebih tinggi...so kena start fikir perbelanjaan pembelajaran  Dania nanti...how times fly kan....

9 comments:

  1. Sedapnya , saya pun lama tak take picture for blog .

    ReplyDelete
  2. selalu lalu jer tak pernah try lagi makan dekat sini

    ReplyDelete
  3. fried glass noodle tu nampak sedap

    ReplyDelete
  4. Menu dia boleh tahan gak harga. Memang jahanam bajet kalau hari hari makan luar. Kena gak bawak bekal. Sesekali tu bolehlah makan kat luar. Fried Thai Glass noodles tu nampak sedap. Suka jenis mi macam tu agak kering dan simple. Kejap je Dania nak habis belajar dah. Pasni sambung masuk U pulak.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????
Comment Yang Elok- Elok Aje Ye......

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah