Wednesday, December 22, 2021

Spicy Tuna & Egg Sandwich Idaman Hati...

Assalamualaikum

Hi korang...

Akhirnyaaaa....craving satiesfied...yeayyy...pagi ni SA sampai awal kat KL, malas nak masuk awal ke office terus pi mynews.com saje la nak cari roti ke apa kan...sekali nampak sandwich yang tersusun rapi kat rak dia....memang laju la SA tuju ke situ dan terus amik 2 pack...craving sangat tu kan...SA makan satu je...satu lagi SA bagi kakak cleaner..hehehe....

Selamat pagi korang...

Dah sampai office ke....








Spicy Tuna Egg sandwich...

Dah jom pi buat coffee...hehehe.....sure mood okey hari ni bila dah dapat idaman hati kan....

Selamat bekerja korang...a quick update from SA this morning...see you next entry kalau rajin ye.

10 comments:

  1. Sedap tu lawan dgn coffee.
    Happy working SA :)

    ReplyDelete
  2. Akhirnya jumpa juga... kalau tak, ngajuk la mcm aritu ehheheh

    ReplyDelete
  3. opis di rumah so memang pagi-pagi dah masuk. hehe. happy working kak SA!

    ReplyDelete
  4. Punyalah mengidam tu, beli dua terus. Rupanya bagi kakak cleaner.. Alhamdulillah, berkongsi rezeki.

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah....hilang kempunan laut darat..hihihi
    Harga sandwich pun boleh tahan kan...Ngalahkan harga nasi lemak tapi takkan nak makan nasi lemak tiap hari kan...

    ReplyDelete
  6. yum yum...nak wat sandwich la esok. he he...

    ReplyDelete
  7. fav jgk ni sandwich tuna...
    tp klu kita makan konpom dedua tu seklai telan hahahhaa

    ReplyDelete
  8. nampak sedap..kna buat sendiri la nampaknya..sini mana ada mynews..:)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????
Comment Yang Elok- Elok Aje Ye......

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah