Wednesday, December 15, 2021

Pergi Mynews.com Cari Sandwich, Sandwich Takde

Assalamualaikum...

Hi korang...

Rntah kenapa hari ni SA nak sangat makan sandwich...biasanya Mynews.com ada banyak sandwich tapi hari ni langsung takde...turun dari bas mulanya pergi kat akak jual kuih tu, erm..tengok benda sama dan terasa muak plak tekak..terbayang- bayang sandwich plak...ah beli sandwich la...3 mynews.com SAa singgah semua takde...aik...dah kenapa langsung takde sandwich...bila tak nak buakan main banyak lagi dia...
So frustrated la pagi ni...terus dia menjadikan mood SA merudum tau...dah la dah 3 hari SA xde mood...jiwa kacau...kecewa betul x dapat makan sandwich so bawak la diri ke food court sebab kat situ ada gerai yang jual roti panas- panas...SA beli la Tuna bun dan 2 ketul karipap kentang...beli 2 slices buah betik..


Muka orang frust pergi Mynews.com cari sandwich, sandwich tak ada..


Nasib sedap...dan masih panas


Bancuh kopi 434...

Syukur la sarapan pagi ni...

Walau sandwich xde, still boleh makan bun tuna...jadi lah rezeki untuk kali ni...kawan- kawan lain pi cari sandwich pun tetap takde...blom re-stock kot...

Korang sarapan apa hari ni?

9 comments:

  1. Nasib baik ada tuna bun sebagai pengganti. Semoga ada rezeki untuk makan sandwich pada hari lain, Kak SA.

    ReplyDelete
  2. Fuh nasib bun tuna tu sedap. hihi

    ReplyDelete
  3. Kdg boleh buat mood spoil bila sarapan yg dididamkan xde...

    ReplyDelete
  4. Betul!!! bila kita nak..masa tu la takde...iskh...
    Geng kopi juga yea...gipmefai...
    Takde mood pun..muka flawless gituuuu..hehehehehe..

    ReplyDelete
  5. Makan luar- nasi lemak. Entah kalau tidak dapat dihajati memang ada rasa kecewa.

    ReplyDelete
  6. sodapnya..bun panas, makan pulak dgn kopi..semoga mood bertambah baik..

    ReplyDelete
  7. mungkin org yg buat sandwich tu bercuti kot

    ReplyDelete
  8. Okaylah lebih kurang jugak tu. Kadang tak dapat apa yang kita nak pun boleh hilang mood jugak. Moga ada rezeki dapat makan sandwich lain kali.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????
Comment Yang Elok- Elok Aje Ye......

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah