Monday, January 17, 2022

Cuti..Temankan Mak Rawatan CAPD

Assalamualaikum...

Hi korang...

Hari ni temankan Mak Pah buat rawatan kat CAPD...nak tukar tube kat perut dan macam-macam lagi...ingatkan sekejap...now SA masih kat sini...kul 2pm nanti rawatan seterusnya ...mak aii...sabar jer la...



Sebelum naik ke CAPD..register dulu


Kul 11 baru bleh makan...lapar dh dia....


SA okey je temankan Mak..dh memang tanggungjawab pun kan..

Cumanya...SA nyer hp battery nak habis oiiii😭😭

Giler bosan la kejap lagi...nak beli charger memang x la...x tau kedai kat mana ha....Pak Zain dh balik rumah....

Eh xpe kot ..leh pinjam hp Mak Pah...hahahaha....lupa plak...


14 comments:

  1. Semoga dipermudahkan segala urusan

    ReplyDelete
  2. Untung ada SA temankan...

    Semoga baik2 semuanya

    ReplyDelete
  3. semoga dipermudahkan urusan SA dan Mak Pah

    ReplyDelete
  4. Berbakti pada orang tua kita apa la sangat kan kak.... tapi menunggu di hospital memang boleh cpt habiskan bateri hp

    ReplyDelete
  5. Besok sambung cuti bolehlah rehat

    ReplyDelete
  6. Semoga Mak Pah kembali sihat seperti biasa...
    semoga urusan SA dan mak pah dipermudahkan arini :)

    ReplyDelete
  7. Seronok tengok SA ada peluang jaga Mak dan Abah.. semoga dimudahkan semua urusan ya SA..

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah..anak yang solehah..cik nor klu tunggu mak g monthly checkup..lama caenggini la..:)

    ReplyDelete
  9. Moga dipermudahkan segala urusan. Bakti yang tak ternilai.

    ReplyDelete
  10. Urusan hospital ni kalau tak lama tak sah kan. Bila dah biasa uruskan dah jadi perkara biasa tunggu lama. Takpalah, janji urusannya settle dan dapat berbakti :)

    ReplyDelete
  11. semoga semuanya baik2 sahaja...aamiin!

    ReplyDelete
  12. mmg berjanggut kalau bab menunggu kat spital ni kan

    ReplyDelete
  13. biasanya klau keluar, msti akan charge phone siap2. bateri phone mati, xtau nk buat ape klau menunggu tu..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????
Comment Yang Elok- Elok Aje Ye......

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah