Wednesday, January 26, 2022

Seluar & Baju Dalam Di Curi!!!

Assalamualaikum...

Hi korang..

Kalau baca tajuk memang kelakar kan? Itulah yang terjadi kat rumah SA sendiri...aduhai...korang tau kan ampai bulat untuk sidai seluar dalam dan baju dalam? Ampai tu kena curik uolls!!! ..penuh dengan baju dalam serta seluar dalam semua yg dalam rumah ni...huwaaaaaa....ada yg baru-baru plak tu...tapi apehal nak amik benda tu semua?

Kerja sape la ni kan...sex maniac? pedo?tapi rumah kami takde budak- budak....


SA memang syak ada sex maniac datang curi la...sebab kalau pencuri biasa sure dia amik basikal SA ke atau motor abah SA ke kan?

Masih rasa scary ni...kalau sex maniac lantak ko la kan..kalau kaki mandrem?

Macam mana?

Arghhhh Ghisau ni...ghisau...

Kesian Pak Zain...boxer baru dan  mahal dia hilang...



15 comments:

  1. Lorrr habis semua di curi? Kes sama macam dalam taman Sis dulu, tengok cctv, pencuri tu siap cium dulu sebelum curi hahaha.. now lama dah takde kejadian tu..

    ReplyDelete
  2. Alamak..bahaya ni! Haritu suami akak ada nampak orang naik motor bawa ampai bulat yang ada baju kanak kanak.Entah ampai siapalah dia angkut.Tapi SA tak berjiran dgn akak kan? hehe

    ReplyDelete
  3. Allah..bahaya tu kak..sbb tu lah saya jmur pakaian dalam kat dalam rumah. sbb selalu jadi mcm ni..huhu

    ReplyDelete
  4. Alamak.
    Ngeri pulak mendengarnya SA.
    Kenalah beli baru ye sebab banyak yang dihangkut.

    ReplyDelete
  5. Nauzubillah....jangan la dia mandrem pulak...Kalau sex maniac dia simpan buat koleksi dia ja takpa..Paling2 pun dia cium🤣

    ReplyDelete
  6. eh eh..ayu pun pernah kena..dulu dok pandan indah, rumah town house...sidai la kat ampai kat bawah (rumah ayu belah atas) .. balik keja hilang 2-3 pasang. dah la yg baru2 semuanya...geram sungguh. pas tu terus sidai kat atas..beranda kecik pun kecik la, janji x hilang dah. sayang 1 kes..sbb semua baru2, cantiks. risau pun yer..but alhamdulillah...x de apa2 pun la.

    ReplyDelete
  7. Kita pernah kena, padahal sidai dalam rumah tau, dia boleh seluk ambil yang hujung sekali, jiran kita yg nampak dan beritahu, ada tulis jugak dalam blog, huhu.

    ReplyDelete
  8. Aiyoooo mmg sex maniac la kalau gituuuu

    ReplyDelete
  9. Takutnya orang-orang yang macam ni. Boxer pak Zain pun kene angkut juga ya..?
    Yang baru beli tu sedih sangat..
    Kalau Aini sidai baju suar dalam letak dkt tepi porch sbb jauh dari pagar.
    Seram seram...

    ReplyDelete
  10. bahayanya. harap takde apa-apalah kak SA. Doa banyak-banyak dan baca ayat kursi selalu. moga dijauhkan dari kaki mandrem

    ReplyDelete
  11. Alamaakkkkkkkk!!!!!
    Seriau nyaaaa..... ni dulu selalu gak jadi kat area rumah tapi dia x curi spender ar... dia curi baju.... pelik btul!!
    Harap2 xde kena manderem oiii...

    Time2 camni laaa

    ReplyDelete
  12. Dengan penyangkut baju dia hangkut sekali tu. Harap tak buat bukan bukanlah.

    ReplyDelete
  13. ayokk ntah2 mat pit mana nak jual tu alahai kesian pak zain boxer baru

    ReplyDelete
  14. letak cctv la kak.. seram je baca

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????
Comment Yang Elok- Elok Aje Ye......

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah