Monday, January 31, 2022

Apa Ko Buat Datang Kerja Hari Ni SA oiii......

Assalamualaikum...

Hi korang...

Menyesal x amik cuti hari ni...hahaha...masuk kerja tak ramai orang pun...amenda ntah...hahahah....dah la lepas booster ari tu badan masih sakit- sakit,lepas tu kerap lapar dan paling tak best asyik la mengantuk...biasa naik bas SA akan tengok internet dulu ke..email apa segala...hari ni takde uolls...naik- naik je...halakan ekon kat SA pas tu lelap sampai Pasar Seni...orang sebelah kejut baru kelam kabut bangun...huiii teruknya la penangan booster..padahal siang semalam SA tidur lama ko sampai petang...malam pun senang je lena tido lagi padahal kalau dah tido siang malam susah nak tido kan...

Pagi ni dept SA 2 orang je termasuk SA....sblom mulakan kerja...ada a few thing nak kena buat...then buat air dulu...sarapan...lepas tu baru la hadap kerja...x banyak pun...semua dalam system je...



Tak kuasa nak makan kat pantry...SA buat air sendiri dan terus lepak kat tempat...


Sarapan SA pagi ni...mee goreng sambal paru


Secawan kopi 434

 Agak- agak CEO announce tak half day hari ni?

Petang nanti ada makan besar ma.......hehehehe....

Bertuah la SA kalau ada....

19 comments:

  1. Kalau sorang-sorang kat pejabat lagi scary kan kak.. Dana memang tak cuti sebab minggu depan baru nak cuti, mujurla ada 9 orang yang kerja

    ReplyDelete
  2. mmg rmi yg cuti..ikutkn arini opis bg halfday tp kita mmg dh apply cuti awal

    ReplyDelete
  3. bestnye klau dpt cuti hari ni, mmg long weekend btol la ya

    ReplyDelete
  4. saya pun sorang sorang je kat ofis. best wooooo. boleh minum dan makan tanpa rasa ada rasa segan.

    aritu, saya ambil booster takat sakit bahu sahaja. kat seminggu jugak. alhamdulillah, takde la rasa demam atau galak nak makan...haha

    ReplyDelete
  5. terima kasih kerana selalu singgah baca dan komen blog bilis saya. respek...

    ReplyDelete
  6. Rajinnya akak.. Klu cik nor dlu awal2 dh apply cuti.. Haha

    ReplyDelete
  7. Sedapnya nampak paru sambal tu
    Samalah kita SA kerja hari ini tapi cubicle Mrs. A ni semua kerja jugak

    ReplyDelete
  8. saya pun kerja jg hari ni...huhu..

    ReplyDelete
  9. Saya pun keje kak SA. Kat opis lak tu. Lemau. Haha

    ReplyDelete
  10. Kerja full day tak apa SA...asalkan bosa kasi angpaw BESARRRRšŸ¤£

    ReplyDelete
  11. kat taska pun budak2 berapa kerat je he hzz alaa bosann dibuatnya

    ReplyDelete
  12. Alaa. SA... suma orag dah cuti!

    ReplyDelete
  13. untungla masih ada kerjaan... aminn

    ReplyDelete
  14. Kita dapat half day tapi lewat jugalah keluar tadi. Siapkan task yang mana boleh dulu

    ReplyDelete
  15. Sunyi lah office bila ramai yang dah mula bercuti.

    ReplyDelete
  16. sama la kak, saya pun keje. mula2 amik cuti pastu boring duk rumah, saya dtg keje je la. keje pun byk. aman sgt

    ReplyDelete
  17. Itulah pasal kak. Teruk jugak penangan booster ni. Mengantuk memanjang dan lapar pun ye. Sebaik ada orang kejutkan tu. Sedap betul dapat mi goreng dengan sambal.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????
Comment Yang Elok- Elok Aje Ye......

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah