Saturday, January 15, 2022

Sarapan Pagi Sabtu 15 Januari 2022

Assalamualaikum..

Hi korang...

Tadi kita dh citer bab dinner malam semalam...pagi ni lepas solat subuh tadi SA terus turun buat sarapan...kebiasaan SA akan sambung tido..tapi sebab anak dara kesayangan tu nak pi tuition makanya....SA pun terus jw ke dapur ..
Semalam SA ada beli roti burger dan salad ..lepas tu dalam fridge ada banyak daging burger..SA plan nak buat burger je kat rumah untuk sarapan hari ni...eh...ada salad je pulak timun jepun dan tomato xde ..erm..belasah je la..kita buat dia..cheesedale pun ada je dalam fridge tu...



Roti burger..lama expired dia


Siap burger daging


Nasi goreng kampung...


Telur goreng mata kerbau


Alhamdulillah rezeki hari ni ..tengahari SA x masak kot sebab nak pergi kenduri anak sepupu SA kahwin...So x yah la masak tengahari..petang nanti baru masak la untuk dinner...

Jumpa lagi next entry ye...

Happy weekend korang ..


18 comments:

  1. wowwwww bekfes ala2 western plus melayu ni hehehe...!! tu klu uyum nampak tolo tu konpom kemain hepi dia :D

    ReplyDelete
  2. Sedapnya nasi goreng kampung tu SA.
    Gantung periuklah tengahari ini kan SA.

    ReplyDelete
  3. Sedapnya breakfast SA.. telur kruk2 tu pun nmpk menarik..
    Kruk2 tu kira rangup2 tu..hehe

    ReplyDelete
  4. Sedapnya breakfast..kita makan roti pizza je pagi ni. Lebihan semalam..

    ReplyDelete
  5. sedapnya nasi goreng dengan telur mata tu.. :)

    ReplyDelete
  6. Menarik burger tu..Nampak chees terjulur tu tringin pula nak breakfast english muffin @ McD

    ReplyDelete
  7. burger tu nampak sedap sekali.... terliur pulak tengok lama-lama

    ReplyDelete
  8. Wonderful article. It's very useful. I think it's one of the most informative Websites. I really appreciate your post. Thanks, Car Photo Editing, If you want, You can visit this site.

    ReplyDelete
  9. Kenyang breakfast gini. Western ada, local ada

    ReplyDelete
  10. Kenapa ek di panggil telur goreng mata kerbau

    ReplyDelete
  11. lama x makan burger ...emmm... asyik mc'd je ngan bebudak tu

    ReplyDelete
  12. Hehe kalau saya burger letak juga sos mustard. Habiskan cepat-cepat bahan.

    ReplyDelete
  13. meriah breakfast SA. ada burger dan nasi goreng..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????
Comment Yang Elok- Elok Aje Ye......

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah