Tuesday, January 25, 2022

Superhost Giveaway By BTS

Assalamualaikum...

Hi korang...

Giveaway pertama SA join...mana tau kalau- kalau ada rezeki sempena tahun baru kan...lagi satu saje nak support kawan- kawan blogger...


SA kalau nak join GA memang akan tengok syarat- syarat..kalau susah sangat lambat la SA nak join atau x join langsung...tapi yang ni teruja ngan hadiah terus rasa nak join...

Syarat-syarat nya :-


1. Follow blog ni dan tulis link/komen apa-apa saja yg murni dlm posting ni..

2. Subscribe channel youtube:  # Family Factor

3. Buat simple entry kat blog anda,  tampalkan banner kat blog anda dan link kan ke posting ni.

4. Optional (tak buat tak apa) Teka aku asal dari negeri mana


Untuk teka teki penulis berasal dari mana..SA nak jawab KEDAH


Tarikh tutup: 28 February 2022.


Korang kalau nak join boleh tekan banner


16 comments:

Heyy Gojes..Any Comment????
Comment Yang Elok- Elok Aje Ye......

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah