Sunday, January 30, 2022

Selamat Pengantin Baru Syazwani & Suhaimi

Assalamualaikum..

Hi korang...

Semalam kan SA ada wedding, dengan jammed, dengan panas berdenting. Selalu area Seremban ni especially taman-taman xde jammed tp memandangkan keadaan traffic highway Seremban teruk jammednya ke Selatan, ramai yang ikut jalan dalam ..sebab tu SA terperangkap dalam duka jammed teruk. lambat sikit sampai majlis. Ada yang dah balik dan x sempat nak jumpa..Gambar pun x dpt nak amik proper sebab SA dh hilang mood. Kepanasan kan...tapi gambar pose2 tetap harussss...

jom tengok gambar



The bride..Syazwani & Suhaimi...org Pantai Timur ni suami kazen SA ni


Indahnya pelamin...penuh bunga-bunga...SA suka...










 

Korang tengok gambar je la ye...malas SA nak letak caption...sejak booster ni semua malas la....pi kedai beli bahan basah pun malas...semua malas...ntah apa kena ntah...kerjanya asyik nak tido je....blog ni pun ikutkan malas nak update..tapi kena la update gak kan...kang kesian korang yg rajin bertandang tu...Dah la SA nak cari pemenang top komentators January 2022 ni...

Haaa...cepat2 komen...sehari dua je lagi sebelum SA umumkan  pemenang ni...

Jumpa lagi korang dalam next entry kalau rajin 

Hari ni SA nak rehat lagi....demam dh kebah..tapi badan panas jugak especially tapak kaki dan tapak tangan...


9 comments:

  1. Selamat pengantin baru buat kazen tuan tanah kedaung.

    ReplyDelete
  2. cantik baju akak..selamat pengantin baru buat kedua mempelai..:)

    ReplyDelete
  3. memang cantik pelamin dia. sesuai jugak dengan baju kurung bunga-bunga SA

    ReplyDelete
  4. Cantik pelamin. Yang baju pink bunga2 tu pun cantik juga. 😁 He2~

    ReplyDelete
  5. Selamat pengantin baru kazen SA dan semoga kazen kepada kazen SA yg pakao baju bunga-bunga tu juga lepas ni menjadi pengantin atas pelamin munger2 yang sangat cantik tu..🌹💮🌸🌷🌺🥀🤲🤲
    Eh,gambar ke 4 tiber terselit kumbang diantara bunga2🤣

    ReplyDelete
  6. Tahniah buat mempelai
    Semoga kekal bahagia selamanya

    ReplyDelete
  7. Selamat Pengantin Baru buat kedua dua mempelai, moga kekal bahagia dan tabah dalam bahtera perkahwinan yang dilayari.. Amin!

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????
Comment Yang Elok- Elok Aje Ye......

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah