Tuesday, January 4, 2022

Tiada Kusangka Tiada Ku Menduga...

 Assalamualaikum...

Hi korang...

Ececece...tajuk tu rasa meluat plak...rasa macam geli plak nak sebut tapi tetap nak letak tajuk tu...mulanya nak letak ala- ala tajuk lagu siapa sangka siapa menduga Liza Hanim...tapi macam tak kena...apa la halnya tu kan entry SA hari ni...sebenarnya citernya mcam ni..SA tengah kehabisan idea...tak tau nak buat entry apa ni..kalau boleh memang nak update macam selalu...banyak- banyak entry satu hari...tapi dah tua- tua ni macam lembab plak rasanya otak ni nak bekerjasama..

Citer nyer macam ni...tgh scroll semua post kat dashboard, sambil- sambil tu bebel la sendiri apa la yang aku merepek selama ni banyak lagiler post aku dah buat...sekali ternampak views setiap post SA...mak aiiiiii......banyaknya....terus rasa bersemangat semula nak update entry...hehehe....jom la nak tunjuk kat korang jumlah views untuk post- post SA tu...







Bukan nak poyo berlagak ye...SA cuma nak ucapkan terima kasih korang semua penyumbang kepada views yang banyak tu...terharu sangat tau...tak sangka boleh hits sampai macam tu dan SA akan teruskan blogging lagi menyampaikan atau berkongsi info serta cerita- cerita harian SA...Cumanya harap korang jangan boring la eh...kalau boring korang tau kan nak buat apa...hahahah...SA akan pelbagaikan lagi sharing apa yang SA nak share...hope tahun ni SA akan banyak travel...kalau tak dapat pi jauh pun pi dekat- dekat pun ok...tahun ni jugak nak lebih kan lagi masa dengan anak dara dan Mak Abah tersayang..

SA ada berita gembira nak share tentang Mak Pah...nanti kita tgok kat next entry ye....


10 comments:

  1. Bior poyo ta[i manfaat buat orang lain SA.. Sis pun kadang update entah apa-apa, pun views dia ehhh naikk plak hahahaa entah apa readers nak masih belum nak detect hahaha janji update ajer selalu...

    ReplyDelete
  2. Salah satu sebab juga buat kita smgt nak up post kan sis, sy dah lama tak tgk blog sendiri. Hari ni baru ada mood nak check blog dan visit blog kawan2.. huhu. Btw, Happy new year sis sefamily =)

    ReplyDelete
  3. wkakakakaka.... lawak plak dia tetiba jadi poyos eh...
    ok la tu janji ada gak mende nak update kan..
    kita ni dok peram berhari2 memerah hotak gak nak update apa.. kadang ada mende nkupdate tp malas nk mengarang ayat .. :D

    ReplyDelete
  4. tajuk kalo nama makanan, memang cepat naik..orang Malaysia sangat suka masak dan makan..hihihihi..keep it up!

    ReplyDelete
  5. Tahniah SA.
    Happy blogging. Nanti kita pi travel sama ehheee.

    ReplyDelete
  6. semua menu makanan tu.. yum yum..memang semua pun nampak sedap kat sini....

    ReplyDelete
  7. terbaik kak, seronok baca tulisan akak keep on writing ye

    ReplyDelete
  8. wow..tingginya view..tahniah kak..keep on blogging

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????
Comment Yang Elok- Elok Aje Ye......

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah