Thursday, January 20, 2022

Pakej Penjagaan Covid-19 (PPC)

Assalamualaikum

Hi korang...

Ada yang dah dapat Pakej Penjagaan Covid-19 dari Kerajaan?

SA terkejut sebenarnya..mulanya dapat call dari no x kenal..mulanya malas nak jawab..tapi jawab jugak sebab lama dia ringing kan...pas tu dia kata dia courier services. Ada parcel untuk SA..then SA pun keluar la pi amik..check nama dan alamat betul...then amik je la...

Tak sabar nak buka...terus buka and tadaaaaa....eh....SA je ke yang dapat erk..x nampak plak kawan- kawan office yang lain update PPC ni....ah sudah....



Simpan sini la buat kenangan


So SA part of the #keluargaMalaysia la ni...


Barangan dalam pakej ni...thermometer, pulse ocimeter, face mask dan antigent test kit


Alhamdulillah...

Rezeki la kerajaan bagi...

Terima kasih kerjaan Malaysia...really appreciated.
 


18 comments:

  1. wah bestnye SA. cmne nk dpt ni. haha

    ReplyDelete
  2. Bagus juga dapat tu..leh simpan for certain occasion kan..

    ReplyDelete
  3. Wah menariknya. Dapat complete set terus

    ReplyDelete
  4. Kami yg keje gomen pun xtau n xpnh dpt kak
    ... menarik jgk setnya

    ReplyDelete
  5. yang dapat tu kira keluarga Malaysialah
    Yang tak dapat, keluarga apa?

    ReplyDelete
  6. waa bestnya kak.. serba lengkap boleh pantau kesihatan sendiri katr rumah

    ReplyDelete
  7. Wah bestnya. Senang ada kit penjagaan covid ni. Orang keje gomen je ke yang dapat? Kita nak jugak. Ha3

    ReplyDelete
  8. Saya pun dah dapat. Senang dah ada alatan penjagaan covid lengkap dalam kotak ni. Alhamdulillah..tak payah membeli dah thermometer, pulse ocximeter, face mask fabric tu kan. Tinggal topup test kit je lah nanti.

    ReplyDelete
  9. Saya pun dah dapat. Senang dah ada alatan penjagaan covid lengkap dalam kotak ni. Alhamdulillah..tak payah membeli dah thermometer, pulse ocximeter, face mask fabric tu kan. Tinggal topup test kit je lah nanti.

    ReplyDelete
  10. Saya pun dah dapat. Senang dah ada alatan penjagaan covid lengkap dalam kotak ni. Alhamdulillah..tak payah membeli dah thermometer, pulse ocximeter, face mask fabric tu kan. Tinggal topup test kit je lah nanti.

    ReplyDelete
  11. Ayah ada dapat, Ayu x de la plak...kalu dpt best gak ni.. he he he

    ReplyDelete
  12. Saya belum dapat...
    @ sebab saya memang tak angkat kalau dapat call dari nombor tak kenal?

    ReplyDelete
  13. Tahu pasal ni tapi tak dapat pun, mungkin random kot..

    ReplyDelete
  14. mcm mana dapat tu kak? nak la jugak..hihi

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????
Comment Yang Elok- Elok Aje Ye......

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah