Wednesday, May 15, 2024

Terserempak Blogger Ammi Di Pasar Seni

Assalamualaikum...

Pagi ni sampai je kat Pasar Seni awal giler pukul 6.40am...mak aiii...pecut macam apa ke bas hari ni..SA lelap dalam bas, sedar-sedar dah kat Jalan Istana...bus buddy SA ajak sarapan kat mamak tepi CM tu...dah 2 kali dia ajak sebelum ni sebab awal sangat kan...SA plak kebetulan memang lapar...SA pi la sarapan dulu...7.20 macam tu SA ke lrt Pasar Seni x jauh dari situ...

Terserempak dengan Cik Ammi rakan blogger ni...selalu terserempak xde nak amik gambar..hari ni mood ok SA ajak selfie seketul...dengan tudung SA senget benget..hahaha...Ammi kebetulan beli sarapan kat gerai Kak Ton...






 

Hari ni  SA pakai suit dari Haura Wear. Suka design baju kat sini...cantik-cantik..kebetulan dapat duit cukai lebihan bayaran income tax, SA beli la sepasang baju ni...suit cotton linen siap ada sulam biku yang simple-simple..cantik giler...SA pakai dengan tudung pemberian suami...eh...nak cari lagi la baju macam ni...harga x mahal pun sepasang RM109 campur postage RM8...

Masuk office tadi ramai tegur, cantik Rizz pakai baju suit macam ni pi kerja...pandai match kan dengan tudung...eh...eh...makin bersemangat SA nak cari baju-baju macam ni...

okey la korang...jumpa lagi next entry...


20 comments:

  1. Ehhh Sis pun ada tapi color ala belacan, Sis banyak baju set dari Hermosa Wear SA .. cubalah tgkk.. Sis kalau jumpa orang kan, susah nak cam hahahahaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah tengok website Hermosa Wear tu sis lin...baju suit tu dah sold out and kebanyakkan dah xde size...melepassssss

      Delete
  2. Ammi pun kerja dekat2 ofis SA ke? Rezeki terserempak. Nampak cantik & selesa baju suit tu

    ReplyDelete
  3. rezeki terserempak
    memang cantik bj, kaler feveret ciknur skrg he hee

    ReplyDelete
  4. Nampak manis pulak SA pakai baju ni kemudian tudung berbunga....memang nampak sangat feminin.

    ReplyDelete
  5. geng ulang alik KL SBN....caiyok caiyok korang.

    ReplyDelete
  6. sesuai tudung tu ngan baju tu...
    wah jumpa geng...seb baik tak naik bas sekali...hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Balik kebetulan naik bus yg sama cuma tak dpt duduk sekali je

      Delete
  7. waahhhh terserempak dgn sis ammi! cantik manisnyaaa SA pakai baju & match dgn tudung mcm tu! wajib repeat beli lagi set tu! hehe

    ReplyDelete
  8. baju design gini memang sweet dan sopan laaa

    ReplyDelete
  9. Cantik memang cantik SA pakai suit Haura Wear ni.

    ReplyDelete
  10. cantiknye cik Ammi dan Kak SA..

    kalau ldy jumpe kak SA mesti xtahu nk cakap ape sebab depan2 ldy jenis kaku.. blur..

    ReplyDelete
  11. dh alang2 terserempak tu...mmg bole sgt selfie

    ReplyDelete
  12. Memang rezeki kalian berdua bisa saling terserempak lagi 😄.

    Cocok kak SA pakai tudung ini. Sesuai juga dengan baju. Memang lah better kalo beli outfit sekalian saja dengan celana /rok nya, plus hijab 😄. Jadi dah pasti cocok semua dipakai 😁

    ReplyDelete
  13. ehhh.. mesti sweet SA pakai baju tu.. match pula dengan tudung printed.

    ReplyDelete
  14. Kita pun nak letak entry ni jugaklah dlm blog…jadi memory

    ReplyDelete
  15. Bilalah kita boleh berjumpa kan kak

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????
Comment Yang Elok- Elok Aje Ye......

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah