Monday, May 13, 2024

Mood Ok Hari Ini Bila Tudung On Point....

Assalamualaikum...

Yeay tudung on point hari ni...mood pun okey bila tudung okey kan...sebenarnya SA nak cerita...lepas ni tak payah beli tudung dah...semalam SA kemas tudung- tudung dan keluarkan dari plastic serta bungkusan orang bagi sebagai hadiah...susun punya susun...sekali ada sebakul penuh uolls...mak aiii...ada yang banyak SA x sedar kewujudan dan SA x guna lagi...

Tudung bawal yang SA pakai ni tudung Dania sebab SA zde tudung plain kaler yang sama ngan baju yang SA pakai tu...Dania pun banyak tudung bawal yang dia beli tak pakai sebab x sesuai dengan kulit la..baju la...so mana yang x sesuai tu dia bagi SA terus...tapiyang SA pakai hari ni dia bagi pinjam aje...hahaha....kebanyakkan tudung yang ada sebakul penuh dan melimpah ruah tu semua printed bawal cotton...huwaaaaa...cane nak pakai...banyak pulak tudungnya...

Selalu perempuan ada maslah tudung banyak tapi kata takde tudung nak pakai kan...macam SA plak..tudung banyak tapi xde baju nak pakai untuk match kan...hahahaha...kena beli baju banyak ke acaner ni...



 

Today's look...sebelum SA pi surau betulkan ikatan...almaklum lah dalam bas tido kan...senget benget tudung...snap sekeping gambar hantar kat suami...memang hari- hari macam tu...pagi amik gambar hantar kat dia...biar dia rindu lebih....aci tak?

10 comments:

  1. Nice colour ni dengan SA. Kalau banyak bawal printed, kena shopping baju plain.

    ReplyDelete
  2. Tudung wajib on point baru mood happy & cargas hihi...
    Cantik warna tudung ni, soft je

    ReplyDelete
  3. Tudung memang main peranan gak nak bagi mood kita happy kan?tudung jadi mood pun onzz

    ReplyDelete
  4. SA baru terjebak dengan tudung...so, belum lagi jumpa masalah. tudung takde nak pakai...lama2 nanti, mesti akan keluar perkataan tu...hihihi

    ReplyDelete
  5. yes..betul sgt.. kalau tudung jadi helok je, mood pun helok je..

    ReplyDelete
  6. waaahhh.. dah pandai style lilit tudung. lawa2
    ke akak baru perasan style ni 😁

    ReplyDelete
  7. Warna ini tak semua orang pantas memakai. Saya punya tak cocok Krn kulit saya cendrung agak gelap. Tapi saat kak SA pakai, sesuaiii sangat 👍👍.


    Cocok juga dengan warna baju. 😍. Itulaah kak, terkadang punya banyak hijab, tp tak sesuai dengan baju dan kulit. Saya sendiri skr ini Krn dah tahu tone kulit saya, jadi sekarang beli hijab yg warna merah , coklat dan gold saja. Krn cendrung di situ2 aja yg sesuai dengan kulit saya.

    ReplyDelete
  8. bila ammi nak pandai pakai tudung camni ntah?...

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????
Comment Yang Elok- Elok Aje Ye......

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah