Wednesday, June 22, 2011

Attending Course > Meningkatkan Kerja Melalui Teknik Peta Minda

i takde dua hari sebabkan course 2 hari ni la...so far...ok la course ni...actually ianya teknik utk kita tingkatkan lagi prestasi dengan jalan mudah iaitu melalui Mind Mapping..teknik ni memang bagus dan ada kena mengena dalam setiap kerjaya individu..dan amat berguna apabila nak buat presentation to boss or department..melalui teknik2 ni jugak boleh menyelesaikan masalah atau kesulitan setiap kali berhadapan dengan tugasan..

 pengenalan....setiap peserta kena lukis gambar sendiri dan describe kan...

 Peserta2 lelaki...
 presentation by Bro Hamid
 Lukisan aku dapat pujian..

this is my mind mapping...

oh...course dua hari yang amat berbeza dari course yang i attend sebelum ni...course ni lebih banyak presentation by individu and group..
course ni sangat funny sebab facilitator dia bekas HR MAS..he knows how to control and deliver the best...
pada warga Malakoff...course ni adalah recommended...

5 comments:

  1. cantik lukisan along..

    waktu sekolah dulu pasti dapat A waktu pendidikan seni kan.

    ReplyDelete
  2. Cik Pah
    - cantik? ayooooo....along tgok pun gelak...

    ReplyDelete
  3. bestnya course cenggini.. dah lama teringin nak join tp masa masa masa ttp dijadikan alasan

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah