Friday, June 10, 2011

Hantu Novel

Ni Apa kesss?????
TAJUK MEMANG KENA NGAN INI OLANG LA....

yesza..memang i hantu Novel...x kisahla keluaran penerbitan mana pun..setakat ni i dah ada 400++ buah novel menjadi koleksi i...belum campur org pinjam x pulang2 lagi...
every month mmg 4 buah novel kena beli...seminggu satu....

 posing with novel terbaru Anis Ayuni...
 One more action!!
 Bos takde..secretary layan novel.....boleh???
 muka depan
sinopsis..

pemilihan novel selalunya berdasarkan sinopsis dan jugak penulis..
macam i..memang mengikuti setiap naskah dari Anis Ayuni...
sebab ceritanya memang dramatik dan ada kalanya memang kena dgn kisah hidup i...x dinafikan baca novel ni memang membawa kita ke dunia reality yang dipaparkan dalam setiap penceritaan penulis
dan selalunya setiap penceritaan memang base on the true story...
paling sadis bila i tetiba jadik Dramaqueeennnnn!!!!!kalah Neng Yatimah...ayorkhhhh......

6 comments:

  1. wau seminggu 1 novel...dasat la...

    ReplyDelete
  2. lyn suka gak baca novel..
    tpi tak lah addicted sgt..
    tgk mood

    ReplyDelete
  3. dulu byk collection novel.. skang ni collect CD plak.. novel dah kedaung...

    ReplyDelete
  4. ratu sbulan mesti bli 2.pastu simpan n peram.tggu fully house wife sok baru marathon.skang ni byk sgt dah terbitan novel.kalau dulu alaf21 je.skang ni kaki novel la apa la...pastu skang trend tajuk novel sempoi2...cita kopi o la apa la...bace sinopsis sme cam best tp tal explore lg bace camne..

    ReplyDelete
  5. dulu akak hantu novel, sekarang gelaran tu dah jatuh kat anak sulung. anis ayuni penulis agak lama. akak pun ada simpan novel dia.

    ReplyDelete
  6. kita baca novel nie half way jer..
    pastu terus stop!
    sbb tak in langsung ngan jiwa..
    skang susah lar nk carik novel yang betul2 ada kesan..
    tension je bila masuk popular or MPH..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah