Monday, June 6, 2011

Kecik2 Dah Pandai Pose!

Kepada yang menantikan update si kembar Lisa..

Ni ada beberapa keping gambar terbaru diorang...sekarang dah beransur sihat..dah bijak...cuma kena naikkan berat badan...jaundice buat diorang nyer berat asal berkurangan...and now masih dalam pemerhatian Doc pakar..harap2 anak2 ini akan sentiasa sihat..dan sihat....

 huarghhhh!!!!adik ngantuk la mama...
 No camera pleaseeeee....
 Adehhh...napa la penat sangat nih....
 Poyo mcm ni ok tak mama?
eh..naper berlenggeng ni?

sebenarnya hari2 diorang berdua ni tido bwh lampu...dah la kecik cinonit jerk...kuning plak tuh...
alhamdulillah sekarang dah ok skit....
cuma doc nak diorang nyer berat badan naik...masa checkup ngan doc nanti...bertungkus lumus la dua2 baby ni kena minum susu ibu dia eh..dah la kena top up ngan susu formula...
aunty2 and kakak2...tolong la doakan kami yer...

5 comments:

  1. alalalala..
    comeynyer twin ni..
    nak ggit skit boleh??
    hehehe

    ReplyDelete
  2. kembar!! suke!!

    tahniah lissa...lambat wish ni, terlepas pandang. semoga bertambah ceria dgn lahirnya 2 orang baby kiut ni! :)

    ReplyDelete
  3. hi adeliya n arissa..( sambil wave )

    minum susu ibu bebanyak tau. nnt boleh jadi gebu jer..

    ReplyDelete
  4. seronoknya lisa, nengok twins.jeles.muka seiras.cam mana tu , dah boleh beza ke tak?

    ReplyDelete
  5. woww memang kena topup susu nehhh....mama dia kena makan nasi banyak dan rilex selalu...

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah