Friday, June 10, 2011

Mee Goreng Mamak Restoran Negeri Seremban

Restoran Negeri,terletak betul2 kat bandar Seremban berhadapan dengan The Store Seremban...restoran ni mmg terkenal dengan Nasi Beriani Gam dia dan menu paling i dan family suka selain roti canai dia...Mee Goreng Mamak...hui..sekali pekena memang nak lagi...

 di dinding restoran mmg tertampal artikel akhbar2 yang sering siarkan cerita ttg restoran negeri nih...
 minah ni paling happy sbb kalau boleh ahri2 nak makan kat luar...
 mee sepinggan dia leh abihkan sorang
 atuk yang menikmati keenakkan mee goreng...
 nampak simple sebab xde pape pun...tp mmg sedap..makan panas2...hui..berpeluh..
 my mum
minah bongsu ni....pun suka gak makan mee mamak..
setakat ni..kat sini la yang terbaik...baik dari segi masakan ataupun layanan..
u duduk jer..mmg cepat diorang amik order...
the best part is owner kedai ni time kira...
mmg laju dan perfect...pernah test...betul kiraan eh..tp uncle tu dah balik negeri sebab dah tua sgt dah...
sapa2 blogger dari Seremban mmg tau ar kat mana Restoran Negri ni dan mmg dah byk cawangan dah...
Jom..pekena Mee Goreng Mamak!

6 comments:

  1. hahahah saya tau...dulu lepas balik dari kelas, mesti melepak dekat sini dengan kengkawan

    ReplyDelete
  2. Tak tau pulak mee goreng mamak dia memang marbless. Saya selalu makan nasi briyani gam kat Restoran Negeri Senawang tuu..memang marbless laa..

    ReplyDelete
  3. Huihs..tak tau pulak resepi mee goreng mamak Restoran Negeri nie terbaik. Aku selalu kayan nasik briyani gam dia jerr..memang marbless laa. Tapi Restoran Negeri kat Senawang laa..

    ReplyDelete
  4. Tak tau pulak mee goreng mamak dia memang marbless. Saya selalu makan nasi briyani gam kat Restoran Negeri Senawang tuu..memang marbless laa..

    ReplyDelete
  5. Tak tau pulak mee goreng mamak dia memang marbless. Saya selalu makan nasi briyani gam kat Restoran Negeri Senawang tuu..memang marbless laa..

    ReplyDelete
  6. Cer try nee goreng mamak kat rasah...sedap!

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah