Tuesday, June 7, 2011

Jom Mandiiiiii!!!!!!

Adeliya tgh mandi ngan Wan....bukan main melalak lagik...puas Kakak pujuk...dia nangis jugak...
tapi bila rendamkan dalam air sekejap...uiii..suka betul dia
siap berenang2 lagi....
mmg my mum yang mandikan dak2 kecik ni...kalau suruh mama dia ni.....seriau beb...
i sendiri x pernah mandikan Dania dari lahir...sangat x berani...
tapi x per la kan...
i akan cuba belajar la dari my mum..
cumanya i x sekuat my mum la....

Kakak perhatikan baby mandi...air kuning itu adalah air rempah bunga cina...beli kat sensei untuk jaundice baby... 
bestnya mandi hari2 mcm ni...ada org massage kepala kan?
kalau kita yg besar ni mengada2 nak mandi mcm ni...sure xde yang layan..kalau ada pun..ko pi saloon sana sudah.....
Update babies Lisa...dah kurang jaundice..tapi doc pantau penyusuan sebab baby kurang berat badan..memang la kurang kan..nama pun kembar...mana cukup susu ibu...kena top up ngan susu formula...
takper..take time...harap2 babies cepat membesar...

6 comments:

  1. bestnya nengok baby mandi. syukur Alhamdulillah, baby lisa dah kurang jaundice.

    ReplyDelete
  2. ALHAMDULILLAH..BABY MAKIN SIHAT..:)

    ReplyDelete
  3. Kak Ina
    - thanks kak..alhamdulillah...

    ReplyDelete
  4. Shu
    - thanks dear..alhamdulillah

    ReplyDelete
  5. anak ratu dulu pun mandi guna mende tu bli kat sengseh...pastu bg minum susu kambing fresh.then jemur kat panas pagi..

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah
    babies semakin sihat..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah